Ce mesaj! „Tata, unde erai când i-au scos din puşcărie pe toţi ăia răi şi au năvălit peste noi?”

Joaca de-a graţierea trecută nu prin Parlament (prin lege) ci prin Guvern (HG) a reuşit să-i stârnească şi pe cei neutri politic, pe cei care poate priveau cu aceeaşi dezamăgire şi spre stânga dar şi spre dreapta românească. Este şi cazul corespondetului TVR de la Neamţ, Iulian Cazacu care până acum nu transmitea pe contul de facebook mesaje care să aibă legătură cu mediul politic sau cu dezbaterile politicienilor.

De data asta însă Cazacu a răbufnit: <<Am cunoscut oameni din PSD, buni, inteligenti, interesanti, dar pe niciunul din ei nu il vad in conducerea actuala. Probabil, conditia de a deveni”valabil” este frauda. Fetita imi da peste mana si apasa aiurea peste taste cand scriu acest mesaj. Eu nu vreau sa o cresc in respectul pentru furat. Nu. Ma va intreba peste ani: „Tata, dar cand a fost chestia aia de i-au scos din puscarie pe toti aia rai si au navalit peste noi, tu unde erai? Nu erai jurnalist? Ba da. Eram. Dar…Dar, ce…tata?” Si atunci o sa-i spun cu parere de rau ca nu am facut nimic pentru viitorul ei, al fetitei mele, decat aceasta postare, usor revoltata, insa fara niciun rezultat. Poate like-uri. Poate puteti si voi sa faceti ceva mai mult. Poate>>.

Cu o oră în urma mesajului de mai sus, jurnalistul a mai postat câteva rânduri care par să fie legate de aceeaşi temă: „Am inceput sa sterg imbecili din lista. Inventeaza orice pt ca frauda sa devina legitima. STOP!”.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Ce mesaj! „Tata, unde erai când i-au scos din puşcărie pe toţi ăia răi şi au năvălit peste noi?”

Lasă un răspuns