Ce mesaj a primit un poliţist! „Eşti EROUL meu!”

Poliţistul nemţean Marius Coşerariu are azi multiple motive de bucurie! Încă vin la greu mesaje de felicitare pentrz felul în care el, colegii din Asociaţia EU CRED, Primăria Taşca şi ceilalţi organizatori au realizat a 8-a ediţie a Festivalului Artiştilor Amatori din MAI iar azi este şi ziua lui de naştere.
Iar prin zecile şi sutele de mesaje care curg este şi unul care, cu siguranţă, l-a făcut să vibreze într.un mod aparte. Este cel primit de la unul din cei doi băieţi, de la Andy care îi mulţumeşte pentru educaţie şi creştere, îi cere iertare pentru boacănele făcute şi îl numeşte „eroul meu”.

„Dragul meu tata,nici nu stiu cum sa incep,pentru ca lucrurile pe care tu le-ai facut pentru mine nu le pot numara! In primul rand m-ai crescut cum niciun alt tata nu si-a crescut copilul! Am simtit in fiecare clipa traita langa tine, iubirea nemarginita pe care mi-o porti si m-am simtit protejat si iubit! M-ai facut sa ma simt mereu bine,facandu-mi toate poftele de cand eram mic si pana acum. Mi-ai fost alaturi in situatii dificile…. Nu cred ca exsista ceva mai frumos pe lumea asta ca iubirea de parinti. Si nu stiu,cum as putea sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine, spunandu-ti ca te iubesc, simt ca nu-i suficient si as face orice sa-ti dovedesc asta!
Si inca ceva,iarta-ma! Pentru cand am gresit, pentru cand luam note mici la scoala, pentru cand faceam vreo boacana, pentru cand nu ascultam si nu faceam ce trebuia. Am fost copil si am gresit, acum tot ce-i mai important ca tu sa ma ierti!
Sper ca te-am facut sa te simti mandru ca esti tatal meu, de fapt pentru mine esti EROUL meu! Iti urez un la multi ani cu toata inima mea si sa fii sanatos si puternic sa fii alaturi de mine,cum mereu ai fost!
La multi ani !”, spune Andy într-o postare pe internet.

 D.V.
Comentarii Facebook

Lasă un răspuns