Ce inimă! Adolescentul în groapă, iar “profa de sex” în concediu pentru… Doctorat!

Detalii incredibile ies la iveală în cazul iubirii interzise dintre fosta profesoară de limba română de la Seminarul Teologic și elevul care și-a pus capăt zilelor: la 10 zile de la înmormântarea lui Marius Săndulache, profesoara-preoteasă a intrat în concediu de studii pentru doctorat.
Informația a fost confirmată de profesorul Viorel Stan, inspectorul general ISJ care a monitorizat permanent acest caz: “Noi am început o anchetă administrativă pe care a trebuit s-o suspendăm când am aflat că a demarat o anchetă penală. Dar evident că administrativ am urmărit subiectul. Am fost ținut la curent cu faptul că profesoara respectivă a cerut plecarea de la Seminarul Teologic pe catedra pe care era titulară la Școala Pîngărați și că la această școală a intrat, de la 1 ianuarie în concediu de studii pentru susținerea doctoratului”.

Trupul adolescentului care s-a aruncat în Bistrița în luna noiembrie a fost descoperit abia la mijlocul lunii decembrie iar înmormântarea a avut loc pe 20 decembrie. Nu știm cât de încărcată o fi avut conștiința că un elev de clasa a 12-a s-a sinucis în urma unei relații cu propria profesoară, însă Crinela Marc, la nici 40 de zile de la înmormântarea acestuia ci doar la 10 zile își vedea cu zel de propria carieră cerând și primind concediu de studii pentru doctorat.

Cititi si: IPOTEZĂ DE NECREZUT: Seminaristul dispărut ar fi avut o relaţie discutabilă cu profa’ de română!
ACUM! Cadavrul seminaristului dispărut, descoperit la Reconstrucția!
Profesoară-preoteasă ARESTATĂ pentru RELAȚII SEXUALE CU UN ELEV MINOR!

Nu știm tema tezei de doctorat pe care aceasta o pregătea. Fiind profesoară de limba română, nu e exclus (ipotetic) să fi studiind de zor despre “Dragostea în literatura populară” sau “Relația profesor-elev oglindită în literatură, de la Domnul Trandafir încoace…”

În scurt timp, instanța urmează să se pronunțe pe solicitarea de arest preventiv a Crinelei Marc, pentru sex cu un minor. Circulă deja informația că aceasta ar putea scăpa de arest invocând faptul că este însărcinată…

D.V.

Cititi si: IPOTEZĂ DE NECREZUT: Seminaristul dispărut ar fi avut o relaţie discutabilă cu profa’ de română!
ACUM! Cadavrul seminaristului dispărut, descoperit la Reconstrucția!
Profesoară-preoteasă ARESTATĂ pentru RELAȚII SEXUALE CU UN ELEV MINOR!

 

One thought on “Ce inimă! Adolescentul în groapă, iar “profa de sex” în concediu pentru… Doctorat!

Lasă un răspuns