Ce funcţie cheie i-a propus Alina Gorghiu senatorului Ţapu?

tapu

O funcţie-cheie în conducerea PNL Neamţ i-a fost propusă de Alina Gorghiu (preşedintele PNL) senatorului Eugen Ţapu acum câteva ore în cadrul unei întâlniri pe care cei doi au avut-o la Bucureşti.

Este vorba despre postul de secretar executiv al Organizaţiei Judeţene Neamţ PNL, o funcţie care (pentru comparaţie şi drept corespondent la nivel naţional) aminteşte de poziţia de secretar general pe care o ocupă Marian Petrache în PNL.

În traducere liberă, ar fi vorba de postura de strateg, inclusiv (sau mai ales) de campanie electorală.

Senatorul Ţapu a acceptat propunerea şefei liberalilor din România şi a şi anunţat că “din această poziţie, scopul propus este unul singur, câştigarea alegerilor locale în 2016 în judeţul Neamţ”.

“Am fost onorat de propunerea doamnei preşedinte Alina Gorghiu. Toţi liberalii nemţeni trebuie să ne mobilizăm pentru scopul propus, pentru bătăliile electorale ce vor urma”, a mai spus Ţapu.

Senatorul nemţean a dat de înţeles că nu are resentimente după şedinţa de BPJ PNL Neamţ de aseară în care au fost luate câteva măsuri în lipsa sa (inclusiv stabilirea unui nou preşedinte interimar, Liviu Brătescu, la conducerea organizaţiei municipale Roman): “Suntem oameni politici serioşi, nu suntem copii. Trebuie să ne unim toţi forţele pentru că avem un singur adversar, PSD, a cărui guvernare duce această ţară tot mai jos din punct de vedere economic”.

Eugen Ţapu a subliniat că va colabora foarte bine, în continuare, şi cu preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc şi cu toţi şefii de filiale locale.

Daniel VINCA

Lasă un răspuns