Ce face Ţuburlui când nu protestează? Numără SPP-işti!

tuburlui2

Ploaia l-a făcut pe Mihai Ţuburlui să “chiulească” o zi de la protestul său tradiţional din faţa Consiliului Judeţean Neamţ. Dar asta nu înseamnă că nu a transmis cotidianul său mesaj. A făcut-o pe facebook unde, nici mai mult nici mai puţin a numărat, spic cu spic, SPP-iştii care vor asigura protecţie pentru candidaţii de la alegerile prezidenţiale. Şi a calculat şi cam câţi bani ar costa această pază…

“Ploua, asa ca ioc protest. Stau ca cucu-n casa. Insa am mai aflat ceva: cei 14 candidati(agenti KGB) la presedentia Romaniei au primit din banii mei cate 2 SPP-isti de caciula? Ce-i asta? Cica trebuie musai sa le pazeasca poponetul! Dar, de cine le e frica acestor maimutoi? Sa zicem ca un SPP-ist e retribuit cu 1.000E/luna de campanie electorala. 1.000E x 2 buc. SPP=2.000E. 2.000E x 14dobitoace kgb=28.000E/ luna, bani luati din munca mea.

Oricum, pe care il prind la mine in oras, praf il fac. Udrea, Branza, Vadim si alti naiba sa va ia…pazea! Dau cu voi de pamant cu tot cu spp-isti”, a scris joi, pe peretele său de facebook, cel care, tot acolo, şi-a declarat ocupaţia de “CEO Departamentul ANTI-MAFIA la Romania”.

vestea.net

Lasă un răspuns