Ce consilier SURPRIZĂ vrea deputatul Marcoci în Cabinetul său?

marcoci

Spre deosebire de unii aleşi ai neamului care şi-au angajat în Cabinet mame, soacre, nurori, amante, specialişti în lipit afişe sau cine ştie piloşi, deputatul Marcoci ar fi primul parlamentar nemţean care şi-ar completa acest propriu cu un specialist în atragere de fonduri şi în proiecte.

Marcoci a pus ochii pe Gheorghe Harja, fost până nu de mult director al Direcţiei Organism Interimar POR din cadrul Agenţiei Nord-Est. Spre deosebire de unii care se pot lăuda cu teancuri de diplome şi certificate, Harja are avantajul că stă bine şi la capitolul practică, el lucrând real în domeniu ani buni.
Norocul lui Marcoci (de a racola un astfel de specialist) este ghinionul lui Harja care şi-a pierdut funcţia de la Agenţia Nord Est în urma unei condamnări cu suspendare dublată de interdicţia de a mai profesa în respective instituţie.

Deputatul Marcoci ştie de această problemă şi, confirmând interesul pentru cooptarea lui Harja, a precizat: “Da, este adevărat, m-am şi întâlnit cu Gigi Harja căruia i-am făcut oferta de a lucra în Cabinetul de deputat. Eu nu analizez nici decizia instanţei dar nu sunt nici adeptul aruncării cu pietre la nesfârşit într-un om. Cred şi în ideea că toţi suntem supuşi greşelii şi îl consider pe domnul Harja oarecum o victimă. Dar mai important este că vreau să-l pun la muncă, să fructific în interesul cetăţenilor experienţa şi expertiza sa în domeniul proiectelor fezabile”.

Rămâne de văzut dacă Harja va accepta oferta lui Marcoci şi ce proiecte de legi vor fi bazate pe consultanţa oferită de viitorul potenţial consilier.

D. VINCA

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.