Ce-au putut să cânte folk-iştii nemţeni în inima Ardealului! STĂPÂNI LA NOI ACASĂ! foto-video

…………

Clipul de mai sus prezintă interpretarea, în primă audiţie, a piesei „Stăpâni la noi acasă”, de către grupul folk EU CRED (din Taşca – Neamţ). Versurile care încă nu se ştiu cui aparţin cu certitudine au fost aranjate pe muzică de către poliţistul Marius Coşerariu care, împreună cu colegele sale de trupă (preotesele Cristina Marin şi Elena Ropotoaie) au smuls ropote de aplauze la Zilele Oraşului Şomcuta Mare (24 iunie 2017).

Mai jos, un album foto cu momentul cu momentul recitalului EU CRED dar şi cu deschiderea acţiunii la care primarul din Şomcuta Mare a primit steagul comunei Taşca. Observaţi câţi copii dar şi adulţi sunt îmbrăcaţi în frumoase costume populare:

Înainte de spectacol, pe străzile oraşului a avut loc o paradă a artiştilor participanţi:

Nemţenii au plecat spre Şomcuta Mare cu o zi înainte, din delegaţie făcând parte şi doi preoţi care au slujit la Biserica din satul Finteuşul Mare (Dorin Ploscaru şi Dumitru Marin) şi secretarul comunei Alexandru cel Bun:

Iar în dimineaţa dinainte de spectacol, cei trei artişti – Cristina Marin, Elena Ropotoaie şi Marius Coşerariu – au beneficiat de o şedinţă foto oferită de Vestea din care, de asemenea, vă prezentăm câteva fotografii:

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns