Ce a putut posta pe facebook, cu 3 zile înainte, proaspăta şoferiţă care a buşit 4 maşini…

A tamponat 4 maşini a doua zi după ce i-a fost eliberat permisul de conducere şi, cu câteva zile înainte, a făcut o postare pe facebook în care îi avertiza pe pietoni să elibereze trotuarele când apare ea în trafic.

Este vorba despre şoferiţa neatentă/ghinionistă care în seara de 11 februarie, pe un drum cu sens unic, a intrat în plin cu maşina ei, oblic, într-o maşină parcată regulamentar pe care a proiectat-o în cea din faţa ei care a lovit, de asemenea, un al 4-lea autoturism.

Permisul şi-l luase pe data de 10 februarie şi, preventiv, evident în glumă, pe 8 februarie dădea share pe contul ei la următoarea postare:


Culmea este că fotografiile făcute imediat după tamponare arată că dacă nu erau maşinile din parcare, cea condusă de tânăra şoferiţă (elevă în clasa a 12-a la un liceu din Piatra Neamţ) se îndrepta fix spre trotuar. Ba chiar prima maşină lovită a fost proiectată nu doar în autoturismul din faţă ci, pur şi simplu a fost săltată şi aruncată, cam jumătate de metru, chiar pe trotuar:

 

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Ce a putut posta pe facebook, cu 3 zile înainte, proaspăta şoferiţă care a buşit 4 maşini…

  1. Tampitica asta e chiar tare…..proasta. Asa stie ea,ca masinile circula pe trotuar? Unde a facut scoala de soferi deosebita asta?

Lasă un răspuns