Cazino mobil sau cazino în browser. Ce să alegi?

Care este cel mai potrivit loc pentru a începe să pariezi, să plasezi bilete la meciuri, să joci la sloturi sau să petreci ore întregi la un turneu de Poker? Este indicat să te joci la toate aceste jocuri de pe telefon sau de pe laptop ori desktop? Fiecare dintre ele prezintă mai multe avantaje și dezavantaje. Având în vedere că gamblingul online este mult mai diferit decât acum 10 ani, avantajele au luat mult teren în fața dezavantajelor, dar tot este greu să alegi. Iată câteva sfaturi.

Aplicația native vs Browser pe mobil

Înainte de a se crea mediul online al cazinourilor, foarte mulți jucători nu erau pregătiți pentru ceea ce avea să urmeze. Toată industria de gambling și cazino urma să se schimbe, iar schimbarea a fost una foarte bună. A apărut mediul online și cele mai bune cazinouri și case de pariuri cu maestro, iar fuzionarea cu mediul de gambling a dus la crearea unui nou mediu de pariere. Acest mediu de pariere este accesat prin intermediul unor două categorii principale de device-uri. Prima categorie este cea de calculatoare și laptopuri, iar a doua categorie este cea de device-uri mobile precum laptopul sau tableta.

Aceste dispozitive pot fi folosite pentru a accesa cazinourile online fie prin aplicația pe care aceste cazinouri au dezvoltat-o în particular, fie direct prin browser, accesând direct website-ul cazinoului. Diferențele dintre ele sunt destul de mici, dar pot însemna foarte mult pentru jucători. Dacă accesezi platforma unui cazino folosind aplicația native, vei vedea că grafica și interfața se schimbă într-un mod superficial și probabil toată organizarea jocurilor și a sistemelor din cazino sunt fie mai diferite, fie funcționează mult mai fluid.

Dacă accesezi jocul direct din browser, trebuie să scrii website-ul furnizorului tău de jocuri de noroc, să te loghezi folosind numele și parola pe care le-ai setat în momentul în care ai creat contul de jucător. Experiența va fi 100% similară cu cea de pe browserul pe care îl accesezi și folosind laptop sau calculator. Ideea privind aceste două device-uri este destul de importantă deoarece contează foarte mult cum îți dorești să decurgă sesiunea ta de pariere. Dacă nu ai foarte mult timp liber și ești mereu plecat de acasă, vei putea să te folosești de telefonul mobil pentru a te putea juca la cazinourile preferate.

Diferența de calitate și experiența de joc

Problema calității se pune atunci când două medii de joc diferite oferă o experiență de joc similară în aceeași industrie. Pentru industria de gambling, avem cazinourile online care pot fi accesate prin intermediul unui device mobil sau a unui device desktop. Pentru că am vorbit despre accesul prin intermediul device-urilor mobile, vom încerca să vorbim despre diferențele dintre cele două și ce are de oferit o aplicație mobilă nativă și accesul simplu prin browser.

O aplicație native va trebui să fie descărcată și apoi accesată prin intermediul datelor de logare. Ceea ce este foarte interesant și reprezintă un avantaj pentru jucător când vine vorba de aceste aplicații, este viteza de procesare. Toate jocurile se încarcă foarte repede, accesul la jocuri se face foarte rapid, iar experiența de utilizator este mai fluidă deoarece platforma este mult mai aerisită în mediul online.

Browser-ul de pe telefon este îți va oferi 100% aceeași experiență de care te bucuri deja în momentul în care accesezi website-ul cazinoului folosind un desktop. Dacă ar fi să judecăm această comparație în mod corect, practic te bucuri de aceeași interfață doar că pe un ecran mult mai mic. Dacă aveai nevoie de un răspuns clar în legătură cu ce trebuie să alegi atunci vrei să te joci online de pe mobil, probabil că aplicația este cea care îți va oferi cele mai bune servicii.

Trebuie să știi de ce ai nevoie

Majoritatea jucătorilor tind să fie foarte atenți la experiența de joc pe care le-o oferă furnizorul lor de servicii. La urma urmei, ceea ce contează enorm pentru o comunitate de jucători este să se distreze și să aibă parte de servicii de pariere la cel mai înalt nivel. Un nivel superior al experienței de jucător nu poate fi oferit decât de o aplicație native creată special pentru a optimiza toate procesele ce au loc în timpul sesiunii de pariere.

Ce ai nevoie atunci când accesezi un cazino folosind browserul de pe telefon? De acces la internet și de baterie pentru a putea rămâne conectat. Lucrurile se schimbă atunci când îți dorești să te joci la cazino folosind aplicația deoarece unele dintre ele pot avea cerințe de sistem ceva mai mari decât de obicei. De exemplu, pentru a rula jocuri de cazino la cele mai mari rezoluții și la calitate maximă ai nevoie de un telefon mai performant, de mai multă memorie și de mai multă capacitate grafică.

Concluzie

Pentru cei care vor să aibă parte de o experiență mult mai bună în cazino, este important să țină cont de faptul că vor trebui să schimbe registrul și să se joace de pe telefon folosind aplicația native. Este uimitor faptul că putem paria direct din confortul propriului spațiu personal. Dacă nu ai totuși posibilitatea sau accesul la un telefon mai performant, poți să accesezi platforma cazinoului prin browser și tot ai acces la tehnologie. Mult noroc!

Ad.V.

Lasă un răspuns