Cazan exclus din PMP. Gavrilescu: „Pentru declarații deplasate…!”

Consilierul județean Sorin Cazan a fost exclus vineri seara din PMP în urma ședinței CJEX PMP care a avut loc la Tîrgu Neamț. Deși ar fi fost invitat să participe la ședința respectivă, Cazan nu a fost prezent, surse din partid spunând că acesta a anunțat pe un grup intern de comunicare că nu poate ajunge la întâlnire.
„A fost un vot unanim pentru această excludere. Motivul deciziei este legat de anumite declarații deplasate făcute în ultimul timp de domnul Cazan”, a declarat pentru Vestea Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț.
Gavrilescu a mai punctat că el personal nu este un adept al excluderilor dar în acest caz nu a avut ce face pentru că foarte mulți colegi de ai săi au fost revoltați de ieșirile lui Cazan.
Neoficial, din surse apropiate de Cazan, am aflat că acesta nu acceptă această decizie care duce automat și la pierderea calității de consilier județean și că vă ataca în instanță de contencios (cu cereri de anulare, respectiv de suspendare) această măsură.

D.V.

One thought on “Cazan exclus din PMP. Gavrilescu: „Pentru declarații deplasate…!”

  1. Cazan a ramas tot un Gica contra.Ma si miram sa se fi schimbat.Poate Gavrilescu va fi mai atent pe ce oameni conteaza.PMP are o mare problema la Roman.

Lasă un răspuns