Caz ciudat! Dispariţia unei femei anunţată… după 13 ani!

Un ciudat caz de dispariţie este făcut public de Poliţia Neamţ, rudele unei femei din Bîrgăuani sesizând acum că nu mai ştiu nimic despre respectiva de … 13 ani!

Adică în 2018, neamurile femeii care acum ar avea 37 de ani spun că nu au mai văzut-o de pe vremea când aceasta avea 24 de ani…

„Femeie căutată de polițiștii nemțeni, după sesizarea dispariției ei
În ziua de 03.01.2018, polițiștii Postului de Poliţie Bîrgăuani au fost sesizati, cu privire la faptul că Paparuş Roxana-Iuliana, în vârstă de 37 ani, din Roman nu a mai contactat familia sa din cursul anului 2005, când a plecat în Italia, fapt pentru care mama acesteia a sesizat poliția de dispariția femeii.
Semnalmente persoanei: înălţime 1,60 m, greutate 55 kg., păr castaniu deschis, drept, lung până peste umeri, ochi căprui, faţa ovală.
Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea femeii, urmând să solicite sprijinul autorităților italiene.
Cetăţenii care pot oferi orice date, ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă, sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie”, anunţă IPJ Neamţ.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns