Căutată de poliţişti şi pompieri, „sinucigaşa” de pe calea ferată a fost găsită acasă, la televizor!

15-20 de poliţişti şi pompieri au scotocit zona din vecinătatea căii ferate de la Săvineşti căutând o femeie care părea că vrea să se sinucidă, după cum au spus doi mecanici de locomotivă. Din fericire, după mai bine de jumătate de oră de căutări, femeia a fost găsită acasă, teafără şi nevătămată, uitându-se la televizor. A fost convinsă să accepte să fie transportată de o maşină SMURD, la spitalul judeţean, pentru un consult de specialitate.

Alarma a fost dată la câteva minute după ora 21 când doi mecanici care trecuseră la manşele locomotivelor au anunţat că au văzut pe şine o femeie care părea că vrea să se sinucidă. Sau, cel puţin, părea dusă în lumea ei, după cum au menţionat cei care au şi oprit trenurile, la limită, pentru a nu o accidenta.

La faţa locului au fost trimise echipaje de Poliţie şi de la ISU Neamţ. După circa jumătate de oră, femeia a fost găsită la domiciliu. „Se uita la televizor, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat un cetăţean din zonă. Oamenii din sat spun că aceasta ar suferi de anumite afecţiuni, drept pentru care echipajul de pe SMURD a convins-o să meargă la Spital, pentru o evaluare.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns