CÂT TUPEU! Libere de Paşte: 2 zile – salariaţii, o săptămână – elevii, două săptămâni – parlamentarii!

cop libere paste

Cetăţenii consideră absolut indolentă abordarea onor parlamentarilor cu privire la zilele libere de Paşte. Astfel, un cititor al vestea.net a avut o remarcă pe cât de concisă pe atât de consistentă.

“Nesimţire! Salariaţii au maximum două zile liber de Paşte, că parlamentarii nu au vrut să voteze ca şi ziua a treia, cea de marţi, să o avem liberă. Elevii au doar o săptămână de vacanţă de Paşte, iar domnii parlamentari <<şi-au tras>> două săptămâni de vacanţă cu aceeaşi ocazie, că doar nu crede nimeni bancul prost cu munca lor colosală la birourile parlamentare. Avem un Parlament al obrazului gros, fapt vizibil şi la voturile în care aceşti aleşi au făcut scut în jurul penalilor Vosganian, Borbely şi Şova”, a scris pe adresa vestea.net@gmail.com nemţeanul Mihai Toma.

V.N.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “CÂT TUPEU! Libere de Paşte: 2 zile – salariaţii, o săptămână – elevii, două săptămâni – parlamentarii!

  1. Romania! Cea mai LIBERA tara … plina de LIBERE! De muncit … .ulea spataru!!!

  2. Domnule jurnalist dezinformati. Parlamentul lucreaza, nu are nici o vacanta in plus fata de celelalte categorii profesionale. Informati-va inainte, sunati-va/vizitati-va deputatul/senatorul.

    Admin: Da stiu, (cica) lucreaza la birourile parlamentare. 🙂 🙂 🙂 Nici fiu-meu ala mic nu crede povestea asta. Dar daca dvs mai credeti inca in Mos Craciun si Zana Maseluta, asta e…

Lasă un răspuns