Cascadori profesionişti pe motociclete nebune! Sâmbătă, de la ora 13, în Parcarea Galleria Mall!

Cascadorii pe motociclete, executate de o echipă de profesionişti din Ungaria – acesta este unul din punctele de maxim impact din programul Festivalului MOTO ROCK Carpat Bikers MC care a început din seara precedentă, al Piatra Neamţ. „Scena” pe care vor evolua cascadorii, de la ora 13, este Parcarea Galleria Mall din Piatra Neamţ.

Deşi organizatorii nu au dat prea multe detalii în afişul evenimentului, despre acest punct special din programul festivalului, surse bine informate spun că ar fi vorba despre numere speciale de cascadorie cum nu au mai fost văzute la Piatra Neamţ. Artiştii cascadori (unii le zic altfel…) sunt din Ungaria iar motoarele cu care vor realiza numerele respective sunt special pregătite pentru acest gen de evoluţii. Adică mega-tunate.

Aceleaşi surse au mai precizat că nu este exclus ca duminică, la Piatra Neamţ, să fie realizat în premieră europeană un număr foarte periculos de cascadă moto. Cert este că adrenalina nu va lipsi de la acest show rarissim pentru Piatra Neamţ.

Cu o oră mai devreme, de la ora 12, sute de participanţi la MOTO ROCK vor pleca într-o paradă care va străbate oraşul în lung, din Precista până la Mall-ul de la 1 Mai. La paradă vor participa sute de motociclişti veniţi încă de aseară, din toată ţara care îşi vor parca caii putere în aceeaşi parcare de la Galleria, într-o inedită expoziţie.

Ca de obicei când e vorba de sportul şi pasiunea pentru motoare, nu vor lipsi celebrele costumaţii speciale, vestele şi gecile de piele, emblemele celor mai cunoscute cluburi dedicate din România şi, evident, fetele frumoase.

După demonstraţia de la Galleria Mall, parada va reface acelaşi traseu unde vor avea loc alte puncte din programul festivalului, inclusiv tombole cu premii. Seara va urma concertul în care capul de afiş este PHOENIX.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns