Carmen Saeculare aduce preselecție națională pentru Vedetă Populară (TVR) la Piatra Neamț

Preselecția națională a cunoscutei emisiuni TVR „Vedetă populară” va avea loc și la Piatra Neamț, anunță Carmen Nastasă, directorul Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare iar instituția nemțeană devine astfel partener a emisiunii cu milioane de telespectatori.

<<Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Seculare”, partener de proiect cu TVR.
Televiziunea Română caută o „Vedetă populară” în județul Neamț și partener în acest renumit proiect național este Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Seculare”.
Evenimentul, care va avea loc la Piatra-Neamț, se va desfășura pe data de 10 februarie, la Sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, între orele 10 și 18.
La preselecție sunt așteptați toți cei care iubesc muzica populară și au împlinit vârsta de 16 ani.
În calitate de partener în acest grandios proiect național, ajuns la sezonul 6, ne onorează prezența la Piatra-Neamț a prestigioasei echipe a emisiunii urmarite de milioane de români!
Iubești muzica populară? Vrei să apari pe scenă? Vrei să ajungi vedetă populară? Pregătește-ți vocea, învinge-ți tracul și intră pe 10 februarie în competiție. Cel mai bun va învinge! Poți învinge chiar tu!>>, declară Carmen Năstasă.

Spotul de promovare a preselecției naționale menționează deja Piatra Neamț ca reper pe harta turneului dedicat:

Preselecțiile anterioare aveau loc, tradițional, în orașe foarte mari, de peste 200.000 de locuitori, considerate drept centre ale regiunilor istorice. Din această perspectivă, aducerea unui astfel de casting la Piatra Neamț poate fi privită ca o victorie a conducerii Centrului pentru Cultură, în condițiile în care capitala județului Neamț a fost preferată acum județelor/municipiilor mult mai puternice (și economic, și ca populație) din Regiunea NE, cum ar fi Iași, Bacău, Suceava.

D.V.

 

Lasă un răspuns