Carmen Nastasă a trecut de bau-baul evaluării: 7,69!


Directorul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț a trecut cu brio de verificările comisiei de evaluare a activității. La finalul testării ce a avut loc astăzi, Carmen Nastasă a reușit să obțină nota 7,69 (minimul pentru a putea fi declarată admisă era nota 7, n. red.).
Contactată de reporterul Vestea, directoarea de la „Carmen Saeculare” a fost cât se poate de succintă, dar nu a omis să puncteze că evaluarea nu a fost deloc ușoară, ba dimpotrivă. „A fost o evaluare foarte dificilă. Interviul a analizat în detaliu raportul meu de activitate pentru anul 2016. Sunt mulțumită că pot să îmi duc mandatul mai departe”, a spus Carmen Nastasă.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Carmen Nastasă a trecut de bau-baul evaluării: 7,69!

  1. E de rasul lumii aceasta Carmen candidat unic la evaluarea pentru director daca tot comisia a fost de partea ei macar sa fi luat nota 10 numai 7,69 ,daca comisia de evaluare era pe bune nu lua mai mult de nota 6 ,da cum e psd-ista doar nu era CJ sa vrea pe altcineva !Poate in urmatorii ani apare o alta masinuta noua Opelul e invechit .

Lasă un răspuns