Carmen Nastasă, miting în fața Consiliului UE de la Bruxelles, pro-aderare România la Shengen

Singurul politician din Neamț (cel puțin după știința noastră) care a mers în aceste zile la Bruxelles (capitala deciziei europene) și a participat la un miting de susținere a aderării României la Spațiul Shengen (cu valențe de protest anti-Austria) este Carmen Nastasă.

Lider OFSD Neamț și cu conexiuni funcționale în PES Activists România (puiul ONG-ului european care reunește doctrine de centru-stânga), Nastasă a făcut parte dintr-o delegație condusă de europarlamentarul (PSD) Victor Negrescu care a avut scopul de a susține această cauză a României și, mai mult, a realizat și un miting chiar în fața Consiliului Europei unde mâine se va da mult-așteptatul vot final.

„Îmi pasă de viitorul țării noastre și de șansele pe care le avem pentru a intra în Schengen și nu sunt indiferentă la atitudinea Austriei față de România, care se opune când este vorba despre aderare”, spune Nastasă, incluzând decizia anti-românească a Austriei în ecuația din prima frază.

<Tocmai de aceea, timp de trei zile, am fost la Bruxelles, la Parlamentul European, alături de peste 50 de colegi din PES Activists România.
Nu puteam să nu răspund invitației colegului nostru eurodeputat Victor Negrescu, președinte PES Activists România și vicepreședinte la nivel european, de a veni la Bruxelles, pentru susținerea cauzei României.
Astăzi, zeci de reprezentanți ai PES activists România, din țara şi din diaspora, s-au mobilizat în fața sediului Consiliului UE, pentru a transmite mesajele lor de susținere pentru aderarea României la spațiul Schengen, căci, în respectiva instituție, mâine se va adopta decizia privind aderarea țării noastre>, a precizat Carmen Nastasă, adăugând și câteva poze grăitoare la mesajul ei.

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.