Carabelea, prin oraș, cu Harbuz pe post de aghiotant

Oficial sau nu, Liviu Harbuz este deja consilierul personal al primarului de Piatra Neamț, după cum relevă o postare pe facebook făcută chiar de Andrei Carabelea. „Consilier la Cabinet Primar” era o ipoteză care a tot fost vehiculată dar, dincolo de formalitatea unei angajări, mesajul lui Carabelea nu spune clar în ce calitate a fost însoțitorul său, dar îl prezintă pe Harbuz ca pe un veritabil aghiotant (sau sfetnic sau… orice).

„Acum câteva zile, împreună cu Liviu Harbuz am discutat cu pietrenii din cartierul Dărmănești. Am vrut să aud de la ei care sunt problemele pe care le întâmpină și cum văd orașul în acest moment”, spune primarul Carabelea, care dublează informația scrisă cu mai multe imagini.

Și, datorită acestei expediții, primarul și aghiotantul său au aflat (după cum spune Carabelea) că oamenii din Dărmănești sunt nemulțumiți de (ne)cosirea bălăriilor (ce noutate!), de trotuarele denivelate (dar a început repararea celor din Centru care erau de nota 8-9) etc.

Nu e clar deocamdată, cum spuneam, care e rolul lui Liviu Harbuz (ex-deputat, coordonator Pro România Neamț) pe lângă primarul PNL (președinte al organizației municipale și adjunct la cea județeană). Dacă e vorba de vreo fișă a postului sau doar de un nobil voluntariat care tocmai a demarat cu realizarea de a-l scoate pe primar din birou. Sau, dacă cei doi testează viteza actuală internetului pentru a vedea proiecția de peste 10 ani, anunțată acum câteva zile de primar, ca Piatra Neamț să fie orașul cu cel mai rapid internet din țară.
Deși nu e clar ce treabă are Primăria cu niște servicii oferite, pe bani, de niște firme private…

 

D.V.

4 thoughts on “Carabelea, prin oraș, cu Harbuz pe post de aghiotant

  1. Trebuia dus la coroanele din piața Dărmănești, să-și aleagă una anticipat, din partea pietrenilor…

  2. Buna ziua! Ce e-mai aveti la redactie pentru a va trimite o petitie ? Mulțumesc

Lasă un răspuns