Carabelea, mesaj pentru Harbuz: „Avem de treabă! Peste 50 de proiecte pe ordinea de zi!”

Demisia lui Liviu Harbuz din CL și denunțarea de către Pro România a alianței cu PNL (și USR, și PMP) complică deja lucrurile la CL Piatra Neamț.
Primarul liberal Andrei Carabelea transmite un mesaj public pentru Liviu Harbuz în care punctează ambele subiecte. Și dă de înțeles că nu dorește încălcarea sentinței Curții Supreme dar ar fi bine ca demisia lui Liviu Harbuz să fie depusă după ședința de azi în care sunt pe ordinea de zi peste 50 de proiecte.

<<Am luat act în această dimineață de demisia domnului Liviu Harbuz din Consiliul Local. Dacă privim acest gest din perspectiva sentinței Înaltei Curți de Casație și Justiție cu privire la starea sa de incompatibilitate, atunci ar fi unul normal. Lucrurile se complică însă atunci când domnia sa acuză PNL de „nerespectarea unor înțelegeri” și își anunță retragerea din alianța pe care am construit-o cu mult efort timp de aproape trei luni. Să privim așadar contextul: peste câteva ore va avea loc cea mai importantă sedință a Consiliului Local din acest mandat. Vom discuta peste 50 de proiecte care vor avea impact major asupra orașului și asupra pietrenilor. Vorbim despre comisii speciale, despre stabilirea taxelor și impozitelor locale, despre proiecte aflate în implementare dar și despre proiecte noi pe domenii vitale, precum Spitalul Municipal Piatra Neamț.
Această demisie nu face decât să prelungească starea de instabilitate și incertitidune din Consiliul Local precum și amână pe termen nedefinit alegerea viceprimarilor.
Credeam și cred cu tărie că a venit vremea în care interesul comunității să fie mai important decât interesele și jocurile politice>>, spune primarul Carabelea.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Carabelea, mesaj pentru Harbuz: „Avem de treabă! Peste 50 de proiecte pe ordinea de zi!”

  1. I-auzi, s-a trezit dl. Carabelea!Pai, ce fel de intelegere a fost , daca PNL a facut totul pentru a se intarzia alegerea viceprimarilor si a vicepresdintilor CJ?!DE fapt, se doreste continuitatea gastii lui Pinalti, asta e tot!

  2. Carabelea,te rugam sa-ti dai demisia pentru ca este clar ca nu poti sa faci nimic pentru acest oras.
    Ne-am lamurit.Te plangi ca nu ai bani?iar tu nu ai facut nimic sa reformezi administratia si parazitii pe salarii colosale care nu fac nimic?milioane de euro de la buget cheltuiti pe sinecuri ca sa tii in continuare lipitorii de afise din PNL?.
    Proiectele cu fonduri UE propuse sunt ridicole si nu rezolva/modernizeaza cu nimic in acest oras.
    Aceste proiecte cu becuri si ”parcuri”la 10 km de oras sunt potrivite pentru comuna Garcina.
    Este o risipa totala a banilor de la UE iar singurul scop este sifonarea lor pentru ca nu aduc nici un beneficiu cetatenilor platitori de taxe si impozite.

Lasă un răspuns