Carabelea: Am alergat cu un echipament neadecvat, contra vântului, dar nu am terminat în genunchi!

carabelea
Cele aproape 7000 de voturi obținute ieri de la nemțeni de independentul Andrei Carabelea, candidat pentru Senat, îl onorează pe acesta, cu atât mai mult cu cât, așa cum însuși recunoaște, forțele au fost inegale pentru el și pentru colegul Sebastian Burduja – candidat pentru Camera Deputaților – în comparație cu ai lor competitori electorali.
Poate am luat startul mai târziu, am alergat într-un echipament uneori neadecvat și contra vântului, dar cu toate acestea nu am ajuns la linia de sosire în genunchi”, a declarat Carabelea într-o conferință de presă susținută în această dimineață la sediul PACT. Alături de el s-a aflat atât Sebastian Burduja, cât și cei câțiva dintre cei care au făcut parte din staff-ul de campanie al celor doi.
Le mulțumesc tuturor celor care au votat pentru noi și celor peste 100 de voluntari care ne-au fost alături în tot acest timp. Fără acești oameni minunați nu am fi reușit să ajungem aici. Noi vom merge mai departe, pe drumul pe care am plecat cu speranță în urmă cu ceva timp”, a mai spus Andrei Carabelea.
pact

Alex SÎRBU

One thought on “Carabelea: Am alergat cu un echipament neadecvat, contra vântului, dar nu am terminat în genunchi!

  1. Care este statistica pe grupe de varsta a votantilor? Tot cei cu varste peste 50-55 ani au ponderea cea mai mare ? Tinerii tot apatici au fost? Cele aproape 7000 de voturi acordate pentru Burduja si Carabelea in ce calcule vor conta acum? Ce candidati vor beneficia de voturile acordate cu incredere si speranta pentru candidatii independenti ? Multumesc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.