Capturaţi pentru trafic de canabis

Image: File photo of a medical marijuana starter plantPoliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Neamţ sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. au depistat trei tineri, care ar fi deținut și comercializat droguri de risc
În ziua de 02.07.214, poliţiştii din cadrul S.C.C.O. Neamţ au organizat o acţiune privind combaterea traficului ilicit de droguri, pe raza orașului Bicaz și a comunelor limitrofe, reușindu-se depistarea a trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, toți din comuna Bicaz Chei, care desfășurau activități de aprovizionare, comercializare și consum propriu de droguri de risc.
În urma activităților desfășurate în centrul orașului Bicaz de către polițiști, au fost surprinși în flagrant doi dintre cei trei tineri, având asupra lor 5 grame de fragmente vegetale de culoare verde oliv, cu aspect de canabis, destinată comercializării.
Ulterior, în urma extinderii cercetărilor, pe raza comunei Bicaz Chei, a fost depistat cel de-al treilea tânăr în timp ce deținea asupra sa aproximativ 10 grame fragmente vegetale de culoare verde oliv, cu aspect de canabis, destinată atât consumului propriu cât şi comercializării.
În cauză, împotriva celor trei a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 143/2000, iar în data de 03.07.2014 Tribunalul Neamţ a dispus măsura de arestare preventivă pentru 30 de zile, tinerii fiind încarcerați în arestul IPJ Neamț.

sursa: IPJ Neamţ

Comentarii Facebook

One thought on “Capturaţi pentru trafic de canabis

  1. Fiecare are dreptul sa fumeze si sa bea ce vrea e viața si alegerea fiecăruia . Daca oamenii se sinucid aruncându-se de pe poduri , ce facem nu mai construim podurile? ??

Lasă un răspuns