Captură record de ţigări de contrabandă realizată la Târgu Neamţ

tigari

950 de cartuşe de ţigări fără timbru au fost capturate de poliţiştii nemţeni la finele săptămânii trecute. Contrabandistul sucevean a fost interceptat în comuna Brusturi. Marfa urma să ajungă în Bucureşti.

Detaliile furnizate de Poliţia Neamţ sunt următoarele: “În seara zilei de 17.10.2014, în baza unui plan de acţiune, polițiștii de investigarea fraudelor și polițiștii rutieri  din cadrul Poliţiei orașului Târgu Neamţ au desfășurat activități pe linia combaterii infracțiunilor de natură economico-financiare. Astfel, în jurul orei 22.00, pe DN 15C, în localitatea Brusturi, polițiștii au depistat în trafic un tânăr 25 ani, din Fălticeni, jud. Suceava, care conducea o  autoutilitară în care a fost identificată cantitatea de 9495 pachete, respectiv 189.900 ţigarete de contrabandă provenite din Republica Ucraina şi Moldova. În urma controlului auto, s-a constatat că  țigaretele se aflau depozitate într-un compartiment special amenajat în interiorul autoutilitarei, în scopul comercializării pe raza mun. Bucureşti.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări, iar la solicitarea polițiștilor, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar prin instituirea interdicţiei de a părăsi judeţul Suceava. În cauză a fost dispusă şi atât măsura indisponibilizării autovehiculului utilizat la săvârşirea infracţiunii cât și confiscarea întregii cantităţi de ţigarete”.

vesteanet

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.