Canditatul PNL pentru Primăria Roman, anunțat direct pe panou! Leonard Achiriloaie!

Leonard Achiriloaie este candidatul PNL pentru funcția de primar de Roman – aceasta este informatia anuntată nu in conferinta de presa sau prin vreun comunicat ci direct prin panourile de afisaj din Roman.

Maniera atipica pare de inteles in situatia halucinanta de la Roman dar si prin prisma faptului ca maine, marti, este ultima zi de depunere a candidaturilor dar si ca mai sunt doar cateva zile pana la startul oficial al campaniei electorale cand nu vor mai fi permise astfel de tipuri de afisaj.

Reamintim ca in urma cu cateva zile PNL Neamt l-a anuntat candidat pe deputatul Laurentiu Leoreanu (care este si presedintele organizatiei Roman) care, a doua zi, a declinat oferta.

A urmat bomba din PSD care l-a blavoslovit pe recent demisul primar Lucian Micu, si el membru PNL pana in urma cu cateva ore inainte ca Ionel Arsene, seful PSD Neamt sa-l prezinte drept proaspat transferat in tabara rosie.

Desi un cor de minti normale din zona juridica, jurnalistica si politico-administrativa au prognozat ca aventura PSD cu Micu va avea probleme din fasa, PSD a mers pe mana incompatibilului si s.a trezit cu candidatura respinsa de BEC. Micu nu s-a lasat si a mers la Judecatorie dar a pierdut din nou. Urmeaza apelul la Tribunal dar greu de crezut ca ex primarul incompatibil va avea sorti de izbanda.

Achiriloaie este secretar de stat in Guvernul Orban. A fost consilier locsl si director economic la Spitalul Roman. Este considerat un membru fidel al echipei lui Leoreanu.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns