Candidatul Răzvan Cuc: Vom face ordine în transportul public din Piatra-Neamț!

Răzvan Cuc, candidatul la primărie al Alianței pentru Piatra-Neamț, PSD-PPU, transmite un mesaj ferm pentru nevoia de modernizare a unuia din cele mai importante domenii pentru comunitatea pietreană: „Vom face ordine în transportul public din Piatra-Neamț!”

„Pietrenii sunt lipsiți de un transport public civilizat din cauză că primăria a funcționat după principiul clasic liberal – nu ne interesează, nu putem, nu facem! Există societatea Troleibuzul care este administrată de Consiliul Județean, dar fiecare localitate deservită de aceasta trebuie să plătească partea ei de servicii. 80 la sută din transportul public al firmei Troleibuzul se desfășoară în Piatra-Neamț. Dar primăria galben-portocalie a ținut mereu piciorul pe frână, nu a dat doi bani pe pietreni”, spune Răzvan Cuc.

 

 

Presa nemțeană a informat constant despre lipsa de implicare a primăriei din Piatra-Neamț în rezolvarea problemei societății Troleibuzul. Mai mult, a subliniat de mai multe ori că primăria a servit interesele transportatorilor privați care au primit licențe pentru aceleași trasee pe care le acopereau și mijloacele de transport public, menționează un comunicat remis de staff-ul candidatului.

„Vom face ordine în transportul public din Piatra-Neamț, bătaia de joc la adresa pietrenilor va înceta! Consiliul Județean are proiecte în derulare de 25 milioane euro pentru achiziționarea a 41 de autobuze electrice, extrem de prietenoase cu mediul. Vom colabora cu consiliul Județean și nu vom ține autobuzele în garaj. Le vom exploata și vom asigura pietrenilor cele mai bune condiții de transport în oraș. Și vom analiza și licențele acordate care se suprapun pe traseele liniilor de transport public”, mai spune Răzvan Cuc, care adaugă: „Transportul public este subvenționat în toate orașele lumii civilizate. Sunt categorii de cetățeni care au reduceri sau gratuități, cum sunt pensionarii sau elevii. Prețul biletelor este, comparativ cu salariile, mic. Nu vom face excepție!”, a mai punctat Răzvan Cuc.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns