Candidatul Răzvan Cuc prezintă proiectul „Centura ocolitoare a Municipiului Piatra Neamț”. „De două luni lucrez cu proiectanți și specialiști în construcții…”

Deputatul Răzvan Cuc – candidat PSD pentru funcția de primar de Piatra Neamț – anunță că joi (mâine) va prezenta propriul proiect pentru o centură ocolitoare a municipiului Piatra Neamț și punctează că lucreză cu specialiști adevărați, de peste două luni, pe această temă.

<<Săptămâna trecută am anunțat că voi prezenta în această campanie electorală proiectul meu pentru centura ocolitoare a municipiului Piatra-Neamț. Nici nu a început bine săptămâna, și candidatul PMP (fost primar PNL până de curând) la primărie a aruncat și el în luptă această temă.
Mă bucur că această temă este tot mai prezentă în „ofertele” de la Piatra-Neamț. Este un proiect necesar. Dar greu. Și trebuie tratat cu seriozitate și profesionalism. De aceea, mi-e greu să înțeleg de ce un om care a fost șase ani în fruntea primăriei, vorbește superficial despre acest subiect și mai și postează fotografii luate de pe internet cu o bucată din autostrada Lugoj-Deva și cu un nod rutier al viitoare centuri ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca>>, spune Răzvan Cuc.

Candidatul PSD îl invită și pe actualul primar la momentul przentării publice a respectivului proiect: <<Graba de a confisca o astfel de temă doar din interes electoral îi poate induce în eroare pe pietreni. Un astfel de subiect trebuie argumentat din toate punctele de vedere. Și nu poate fi ilustrat cu fotografii copiate de pe internet.
De mai bine de două luni, lucrez împreună cu o echipă de ingineri proiectanți și specialiști în construcția de drumuri la un proiect de centură ocolitoare a orașului Piatra-Neamț. Proiectul este gata și îl voi prezenta public joi, de la ora 16.00, în Sala Mare a Consiliului Județean Neamț. Iar după aceea, îl voi prezenta tuturor pietrenilor.
Îmi face plăcere să îl invit pe domnul candidat de la PMP, fost primar al orașului, la această prezentare. Va avea prilejul să vadă cum arată un astfel de proiect, cum arată hărțile, cu detaliile tehnice și imaginile din zona noastră. Imagini originale, nu de pe internet>>.

Ad. V.

One thought on “Candidatul Răzvan Cuc prezintă proiectul „Centura ocolitoare a Municipiului Piatra Neamț”. „De două luni lucrez cu proiectanți și specialiști în construcții…”

  1. Daca lucrati cu ei asa cum ati lucrat si la minister,mai bine lasati-va de meserie ca se sinucide meseria. Oamenii au obosit sa vada aceleasi mutre inepte si mincinoase la fiecare alegere…la promisiuni toti sunteti centura neagra. La executie in schimb….repetenti cu diploma,sa nu zic mai mult. Ai curaj sa semnezi un contract cu locuitorii acestui oras,tu,persoana fizica,in care sa fii de acord ca daca nu faci ce ai promis in campanie,sa faci 5 ani de bulau pt inselaciune? Nu,desigur….greaua mostenire te apasa,desigur.

Lasă un răspuns