Candidații USR/Plus pentru alegerile parlamentare

USR-Plus și-a definitivat listele pentru alegerile parlamentare, anunțând deja 10 candidați pentru Camera Deputaților și 5 pentru Senat.
Neamțul trimite ăn Parlament, în total, 8 deputați și 3 senatori dar partidele care depun liste complete trebuie să adauge și rezerve de încă 20 la sută.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Iulian Bulai (USR), urmat de Ramona Tofan (USR) și abia apoi un candidat de la Plus, Ionuț Meraru.
Pe votul politic de la alegerile locale, Alianța USR-Plus poate baza pe un loc eligibil la CD și, cu mult noroc și un val uriaș național (cum a fost la europarlamentare, acum un an și jumătate) ar putea spera pentru un al doilea mandat (la redistribuire), deci locul 3 al lui Meraru are șanse infime să fie eligibil.
La Senat, primii doi sunt pricipalii candidați ai USR-Plus la alegerile locale, Florin Zaharia (candidat președinte CJ) și Marius Irimia (candidat pentru funcția de primar de Piatra Neamț).

„Aceasta este echipa USR/PLUS Neamț care va candida la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. 
Votul a fost exprimat de către cei 155 de delegați, reprezentând pe cei 1200 de membri ai organizației, prezenți la conferința județeană organizată online.
Neamțul va fi bine reprezentat la aceste alegeri de către USRPLUS.
Vă mulțumim pentru încrederea primită”, a declarat deputatul Iulian Bulai.

 

D.V.

Lasă un răspuns