Candidat de primar, în poză cu „colonelul din presă”!

 

robert turcescu laurentiu dulamaCandidatul Mişcării Populare pentru funcţia de primar de Piatra Neamţ, Laurenţiu Dulamă a postat acum câteva ore pe contul lui de facebook o fotografie care, cu siguranţă, va stârni multe comentarii.

Dulamă apare alături de cunoscutul jurnalist Robert Turcescu, cel supranumit – în urma dezvăluirii că fusese avansat ofiţer superior în rezervă dar şi după celebra sa spovedanie în care a recunoscut că a fost un „acoperit” – „colonelul din presă”.

Deşi  mulţi îi cântaseră prohodul în domeniul jurnalistic, după un pas în lateral făcut la momentul respectiv, Turcescu a revenit parcă şi cu mai multă energie, lansând un proiect inedit: o televiziune pe o platformă online unde telespectatorii pot intra în direct, însă de pe skype (cu faţa lor dată pe ecran, deci dispare tentaţia înjurăturii sau a acuzaţiilor neasumate).

La prima emisiune, de acum câteva luni, Turcescu l-a avut ca invitat pe nimeni altul decât pe fostul preşedinte Traian Băsescu, adică pe actualul lider de partid al lui Laurenţiu Dulamă.

Alături de Florin Călinescu şi de Marius Tucă, Turcescu a fost unul din pionierii talk-show-ului din televiunea românească postdecembristă. Dacă primul a plătit – graţie şi meseriei de actor – tribut conceptului „show”, Tucă şi Turcescu au mutat centrul de atenţie pe „talk” pe subiect, pe dezvăluiri, pe întrebări incomode adresate invitaţilor. Emisiunea care l-a consacrat pe Turcescu (şi a reprezentat şi un model pentru mulţi jurnalişti aflaţi la început de carieră) a fost „100%”, cu celebrul moment al bilei albe sau negre oferite la final de emisiune invitatului.

D.N.

cop dulama turcescu

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Candidat de primar, în poză cu „colonelul din presă”!

  1. Aha! Turcescu parca era pe liste pe la ecologisti. Sa inteleg ca si-a reconsiderat pozitia?
    Cred ca multi vor profita la toamna de imaginea lui T. Basescu. Acum stau cuminti sa vada ce scor o a aiba la locale si, daca le convine se vor bate cu pumnul in piept ca ce bine era cu Basescu si cu partea lui de Miscare Populara. Ca PDL-ul e rau….
    Oamenii politici sunt atat de previzibili!

  2. Dar ce, credeți că Dulamă e mai prejos? Toți președinții de găști politice sunt ofițeri acoperiți.

Lasă un răspuns