“Când am deschis ochii, am sperat s-o văd pe Udrea!”

udrea 

Protestatarul Mihai Ţuburlui spera să se culce cu preşedinte Iohannis şi să se trezească cu… Elena Udrea. În ciuda acestei dezamăgiri, el spune că e totuşi fericit: pentru că prezenţa la vot pe Neamţ situează judeţul în coada clasamentului privind hărnicia electorală, pe judeţe.

Iată ce a postat el pe peretele de facebook: “Ieri, alegeri prezidentiale. Daca in urma cu 5 ani ma culcasem cu Geoana si ma trezisem cu Basescu, aseara m-am trantit in pat cu Iohannis. Dimineata, cand am deschis ochii am sperat s-o vad pe Udrea dar, stupoare! Era tot Iohannis. Naspa.
Totusi is fericit. Cum spuneam la inceput, planul meu merge brici. Neamtul, de la unul dintre judetele in care alegatorii mergeau ca orbii la vot, mai ceva ca la moastele Sf. Parascheva, astazi este unul dintre cele mai codase. Doar locul al 37-lea dintre cele 42. Dupa noi mai sunt doar Vasluiul, Satu Mare, Maramures, Harghita si Covasna. Hellooo, suntem printre ultimii!
Voi intelegeti ca un singur om poate schimba ceva?
Cum adica sa ai de ales intre doi sau mai multi candidati, toti provenind din fosta nomenclatura securisto-comunista? Adica, ce? Ne jucam de-a democratia? Jegurile astea din politica mai au curaj sa apara in fata mea?”

Mihai Ţuburlui este un nemţean care aproape zilnic protestează în faţa Consiliului Judeţean Neamţ, adresând „dedicaţii” politicienilor români.

 

One thought on ““Când am deschis ochii, am sperat s-o văd pe Udrea!”

  1. Curios… De obicei, cei care se culca cu barbati seara, nu prea-si doresc muieri in pat. Nici macar dimineata. Dupa ce se curata pe degete de „nutella”, nu-si doresc decat sa puna geoana pe geoana si sa se hodineasca. Deh, cate bordeie, atatea obiceie !

Comments are closed.