Cănărău: La IPJ Neamț, psihologul este arma cu care lovesc șefii!


Esțe doar unul din aspectele asupra cărora Ioan Cănărău, liderul Sindicatului Europol Neamț atrage atenția, vorbind despre tratamentele la care este supusă Mariana Plugariu, ajutor de șef de post la Tămășeni. Într-o postare publicată astăzi pe pagina oficială de Facebook a Sindicatului Europol Neamț, Cănărău reclamă tratamentul inuman la care ar fi supusă de ani de zile, chiar de către șefi, colega lui de breaslă. În urmă cu aproape trei ani, liderul Sindicatului Europol Neamț făcea publice aceste aspecte, în cadrul emisiunii Vestea Alert – textul inițial AICI. Dacă atunci polițistul nu a dat numele celei în cauză, de data aceasta vine cu detalii despre felul în care este tratată Mariana Plugariu și se arată indignat de faptul că nimeni nu a luat vreo măsură împotriva celor vinovați.
La Ipj Neamt sefii sunt ucigasi de destine iar psihologul este arma din dotare ! De ani de zile am reclamat abuzurile la care este supusa colega noastra, Plugariu Mariana, ajutor sef de post la Postul de Politie Tamaseni!  Nu s-a sinchisit nimeni sa ia vreo masura impotriva celor vinovati!
Hartuirea, planificarea haotica in serviciu, fara respectarea timpului de refacere a capacitatii de munca, mistocareala ordinara misogina din partea colegilor si a sefului de sectie, incarcarea peste limita legalului si a rezonabilului cu sarcini si atributiuni de serviciu, marginalizarea dusa la extrem chiar prin lovire, injuraturi si jigniri, i-au subrezit grav starea de sanatate a politistei si putem spune ca viata i-a fost pusa in pericol!”, scrie Cănărău.
Toate acestea – spune polițistul – ca pedeapsă pentru că agentul de poliție a îndrăznit să reclame fapte extrem de grave făcute chiar de șefii săi.
Pentru ca a indraznit sa-si reclame sefii pentru hartuire, furt, distrugere, lovire, incident de securitate cu implicatii majore, sustragere si distrugere de probe si documente de serviciu, acte si fapte de coruptie, pentru ca a decis sa-si ia din postul de politie tot ce cumparase din banii ei, mobilier, imprimanta, scaune, fisete, etc, a devenit tinta unor atacuri marsave din partea colegilor si a conducerii inspectoratului de politie, conducere ce-a scos imediat din toc arma letala pentru politisti incomozii, PSIHOLOGUL !
Ca răspuns la chestiunile reclamate de polițistă, aceasta s-a ales cu o testare psihologică. Nici aceasta nu ar fi fost făcută corect, punctează Cănărău, arătând cu degetul înspre psihologul IPJ Neamț.
In loc sa fie testati toti cei pe care politista i-a reclamat si care, in opinia noastra nu mai pot fi politisti, s-a decis, insistent pana la isterie, ca aceasta sa fie supusa unei testari psihologice. Cms. Sef, Onea M, psiholog, detine puteri paranormale, fara a parcurge macar testele facute de politista hotaraste ca trebuie supusa unei noi testari “ la Bucuresti “ ! Pe timpul evaluarii doamna psiholog a dovedit o incompetenta crasa, pierdea firul conversatiilor, se balbaia, rosea, s-a aratat contrariata ca politista este mereu asistata de catre presedintele sindicatului, in relationarea cu inspectoratul !”, mai spune șeful Europol Neamț.
In Politia Romana sefii stau ca barosanii pe mormane de gunoaie, iar daca un politist corect, stimat si iubit de catre comunitatea unde lucreaza, asa cum este Agentul de politie Plugariu Mariana, care s-a saturat sa mai fie bataia de joc a unor frustrati, nenorociti, imbecili tinuti in scaunele de sefi din motive care trec peste puterea noastra de intelegere, decide sa nu mai taca si sa reclame faradelegile la care este supusa, sistemul odios reactioneaza instant si face orice ii sta in puteri sa suprime sursa de “ pericol “!”, punctează Cănărău.
Pe lângă problemele pe care le are cu superiorii, Mariana Plugariu figurează și parte într-un dosar pentru un incident consumat în luna mai. Așa cum scrie Monitorul de Neamț – citiți mai mult AICI – , polițista, aflată la volanul autospecialei de serviciu, n-ar fi acordat prioritate, la plecarea de pe loc, unei mașini care circula regulamentar, iar șoferul acesteia din urmă, încercând să evite impactul, a tras de volan și a lovit chiar mașina proprietate personală a polițistei. Atunci, Mariana Plugariu a rămas fără permis și între timp a depus contestație la procesul verbal care descria întreaga întâmplare.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

One thought on “Cănărău: La IPJ Neamț, psihologul este arma cu care lovesc șefii!

  1. DAR DE POLITISTUL GHERASIM GABRIEL DE CE NU SPUNE NIMIC CONTRABANDISTUL CU TIGARI DE CE MAI E IN SISTEM ARE ATATEA DOSARE SI INCA MAI LUCREAZA STITI CE SPUNE LEGEA NU ARE VOIE SA AIBA 2 JOBURI MAI ALES IN MINISTERUL DE INTERNE DAR E SPATELE TARE FACE PERNE LA PIATA ROMAN MAI VINDE CITE CEVA …ETC.MAI DA IN GIT PE ALTI CA SA -I SCADA PEDEAPSA MAI PE LA PILDESTI LA MAGAZIN LA GHERAESTI LA CUMATRA LA APROVIZIONARE CUM POATE SA MAI PROGRESEZE NU VAD SEFII AFARA CU EL DIN SISTEM ………

Lasă un răspuns