Campionii concursului foto „Atracţii turistice din Neamţ”

fotoExpozitia de fotografie a concursului “Atractii turistice si locuri inedite din judetul Neamt”, s-a desfasurat in seara zilei de 21 noiembrie 2014, ora 18:00, unde au fost prezenti peste 100 de nemteni nerabdatori sa vada fotografiile care onoreaza acest judet. In timpul vernisajului, conform regulamentului stabilit de la inceputul concursului, s-a votat, de catre publicul prezent, fotografia preferata, 30% din punctajul final fiind dat de acest vot.

Asadar, artistii fotografi, insotiti de prieteni, familie si cunoscuti au asteptat momentul premiilor, anuntat de Elena Constantin – presedintele clubului Rotaract Piatra-Neamt si Andrei Ceobanu – managerul proiectului.

Locul I – sponsorizat de clubul Rotary Piatra-Neamt 2005, in valoare de 100 de euro si publicarea unui articol in Revista OK, l-a obtinut fotografia “Vedere de pe varful Toaca” cu 90 de puncte – fotograf Slatineanu Ovidiu.

Locul II – sponsorizat de clubul Rotaract Piatra-Neamt, in valoare de 50 de euro si cartea “Imaginea Digitala” sponsorizata de Asociatia pentru Dezvoltare si Inovare in Europa, l-a obtinut fotografia “Poarta catre Lumina” cu 87 de puncte  – fotograf Rusu Ionut.

Locul III – sponsorizat de Asociatia Lumina Moldovei, in valoare de 50 de euro, l-a obtinut fotografia “Scantei de Piatra” cu 73 de puncte fotograf Sava Cosmin-Constantin.

Cele 3 fotogarii vor fi licitate in cadrul balului de caritate “Marile Sperante – editia III”, ce va avea loc pe 12 decembrie la Central Plaza Hotel, salonul Clasic.

Multumim tuturor celor prezenti la vernisaj, multumim sponsorilor amintiti mai sus, dar si celor care ne-au sustinut in acest proiect: Galeria Era, Central Plaza Hotel, Décor Media SRL si nu in ultimul rand tuturor celor implicati.

Persoana de contact:
Georgiana Brasoveanu, PR – Rotaract Club Piatra-Neamt, 074355978