Campania nu a început, dar mesajele pentru alegeri încep să curgă!

arsene ionel

*Ionel ARSENE, preşedinte PSD Neamţ: Nemțenii îl consideră pe Victor Ponta cel mai bun candidat pentru funcția de președinte al României

Rezultatele înregistrate la Neamț, în primul tur al alegerilor, arată că cea mai mare parte a nemțenilor îl consideră pe Victor Ponta cel mai bun dintre candidații pentru funcția de președinte al României. Peste 49% dintre voturile exprimate duminică au fost în favoarea candidatului nostru, în timp ce contracandidatul său, Klaus Iohannis, a obținut numai 22,6%. Diferența de peste 26% arată în mod evident care sunt preferințele electorale ale nemțenilor.

Consider că rezultatul scrutinului de duminică este o confirmare a bunei guvernări pe care a asigurat-o Executivul condus de Victor Ponta și un rezultat al eforturilor susținute ale organizației social-democrate din județul Neamț pentru dezvoltarea județului și pentru îmbunătățirea activității instituțiilor, în favoarea cetățenilor noștri.

Am susținut și voi susține în continuare faptul că un candidat așa cum este Klaus Iohannis nu merită să fie președintele României și nu are ce căuta în cursa electorală pentru Cotroceni. Acest om reprezintă disprețul la adresa românilor și este doar o marionetă a intereselor lui Traian Băsescu și a tuturor apropiaților săi. România are nevoie de un președinte responsabil, care știe deja de ce are nevoie această țară și o poate duce mai departe pe drumul spre dezvoltare economică și prosperitate pentru cetățenii săi.

Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ