Cămine neridicate la cotă pe strada Banatului. Durerile pietrenilor pe domnuleprimar.ro!

Multe sesizări adresate Primăriei Piatra Neamţ pe siteul domnuleprimar.ro nu au primit nu doar rezolvare la problema ridicată. Unele nu au nici măcar răspunsuri din partea administraţiei Chitic.
Cu dorinţa de a da o mână de ajutor ca aceste doleanţe ale cetăţenilor să fie mai vizibile, la propunerea unor cititori ai acestui site de ştiri, Vestea.net va prelua şi redifuza doleanţele cetăţenilor. Cu sau fără răspuns. Pentru ca responsabilii din administraţie să nu uite să răspundă dar, mai ales, să rezolve problemele cetăţenilor.

Detalii sesizare
Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Ioana
La data: 07 Mai 2018 (acum 4 zile)
Tip: Reclamatie
Cod: 115124

Strada Banatului a fost asfaltata acum aproximativ 2 ani, de atunci zac camine neridicate la cota, fagase foarte mari in care efectiv iti rupi masina. Inainte de iarna ati inceput sa ridicati aceste canale la cota, insa de atunci, deci aproximativ jumatate de an, lucrarile au stagnat, nici macar nu ati fost in stare sa luati semnalizarea acestora. Ati promis ca se vor face, insa doar scriptic. Sper sa se rezolve ceva cat mai repede, pentru ca este dezastruos de circulat pe acea strada, in aceeasi situatie fiind majoritatea strazilor „nou” asfaltate din Gara Veche!!!!!

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!

Sursa: domnuleprimar.ro

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns