CALVAR la Podul Preluca! Cozi kilometrice! „Nici măcar un semafor nu merităm!”

Au fost cozi kilometrice duminică după-amiaza, la celebrul Pod de la Preluca unde, de câteva zile au început reparaţiile. Momentul demarării lucrărilor multaşteptate a fost bifat corespunzător de politicienii care nu au ratat ocazia unor poze la faţa locului, alături de muncitorii cu veste portocalii. Din păcate însă, fluidizarea traficului a fost lăsată la mâna destinului, constructorii neamplasâns nici măcar un semafor.
Şi cum în weekend nici nu s-a lucrat, nici nu a fost dirijată circulaţia, a fost haos, stat la cozi, nervi…

„Podul de la Preluca,stricat de cativa ani. Probabil lucrarile incepute se vor termina peste inca 30 de ani.Ce e mai frumos este ca nici macar un semafor nu meritam. Poate ar trebui sa punem mana de la mana sa-l reparam noi, precum oamenii din Maramures, care si-au facut singuri drum.Si toti astia care isi tocesc fundurile prin institutii sa emigreze…”, a precizat un martor ocular care a şi postat pe net fotografiile care însoţesc acest articol.

Experienţa anterioară a unor poduri de pe drumuri naţionale, la Neamţ, nu este deloc una fericită. Mulţi şoferi îşi amintesc şi acum, după circa 10 ani de zile, cun podul dintre Roznov şi Zăneşti a fost reparat cu viteză de melc, cu circulaţia ştrangulată şi cu blocaje infernale…

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “CALVAR la Podul Preluca! Cozi kilometrice! „Nici măcar un semafor nu merităm!”

 1. Așa, și ?? Dacă în Germania s-ar scrie câte un articol pentru câte blocaje sunt pe autostrăzi în fiecare zi de ore intregi nu ar mai fi hârtie de ziar pe nicăieri….îmi pare rău, dar nu prea mai aveți imaginație.

 2. vedeti ca la sfarsitul articolului apar articole similare …. si ce sa vezi….fix asta ati scris si anul trecut pe vremea asta….cozi kilometrice , drama incomensurabila , lacrimi de crocodil in trafic……si al dracului constructor nu era in peisaj sa va amplifice voua drama ……… anul trecut era de vina oricine altcineva , anul asta vi s-a casunat pe constructor ……. ca na , ala a venit acolo sa dirijeze traficul , nu sa se ocupe sa repare daramatura……. am vazut scris pe undeva ca dupa 3 licitatii la care nu s-a prezentat nimeni ( 3 , trei licitatii ) la a 4a s-a prezentat amaratul asta de se chinuie sa faca o treaba…….. nu va da de gandit de ce nu s-a prezentat nimeni la licitatie ? nu va da……..de ce v-ar da ? repetati dupa mine…….nu ai cum sa fluidizezi traficul nici cu semafoare , nici cu politisti , nici cu nimic……ca e de 10 ori traficul normal din extrasezon….clar ? sa va desenez ? poate pricepeti ceva…..

 3. Nu vreau sa fac un comentariu rautacios dar trebuie respectate niste norme cand se face o lucrare, inclusiv pentru fluidizarea traficului , pentru siguranta pietonala, pentru stoparea poluarii cu praf etc.
  Asa se lucreaza in vestul Europei.
  Exista si la noi aceste norme numai ca nu sunt respectate.
  Vedeti cazul politistului care a cazut cu motocicleta intr-o gaura nesemnalizata in Bucuresti.
  Nu s-a prezentat nimeni la licitatie pana acum deoarece nu s-au inteles la spaga. (Prietenii stiu cum functioneaza sistemul)

Lasă un răspuns