Cafteală începută la o sală de jocuri

scandal roman 

Polițiștii au identificat și depistat persoanele care au tulburat ordinea și liniștea publică, în perioada premergătoare Revelionului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman au reușit identificarea și depistarea a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani, toți din Roman, care în noaptea de 30/ 31.12.2014, în jurul orei 04.00 s-au încăierat pe strada G-ral Eremia Grigorescu, lovindu-se reciproc și tulburând ordinea și liniștea publică.

În cadrul acestui conflict, rezultat în urma unei altercații ce a avut loc într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Roman,  forțele de ordine și siguranță publică împreună cu lucrătorii Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmii au intervenit prompt, aplanând conflictul și restabilind liniștea publică în zona respectivă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare și lovire sau alte violențe, urmând a se lua măsurile legale în consecință, raportat și la evoluția stării medicale a persoanelor implicate.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns