Cadou făcut ortodocşilor „pe vechi” din Săvineşti, Roznov, Zăneşti: ApaServ le taie apa cu o zi înainte de Revelionul „pe vechi”!

Ce ar fi fost dacă în Piatra Neamţ, în ajun de Revelion, Apaserv ar fi întrerupt furnizarea apei potabile şi toate gospodinele intrate în febra pregătirilor culinare ar fi trebuit să folosească pentru prepararea bucatelor de pe masa festivă apă plată de la supermarket? Fix situaţia ipotetică de mai sus este pusă în practică pe data de 12 ianuarie (cu o zi înainte de Revelionul „pe vechi” care este pe 13 ianuarie) în Roznov (cu tot cu anexele Slobozia şi Chintici), Săvineşti şi Zăneşti. Adică într-o zonă unde densitatea de credincioşi pe vechi este cea mai mare din judeţul Neamţ.
”Compania Judeţeană APASERV SA, anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de MARTI, 12-01-2016, între orele 08:00 – 16:00, în orasul Roznov, localitatile: Slobozia, Chintinici, Savinesti si Zanesti.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim  pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile”, se menţionează în comunicatul emis de ApaServ.
Rămâne de văzut cum va fi taxată această situaţie de credincioşii pe vechi afectaţi de această întrerupere programată cât se poate de nefericit: indolenţă, neglijenţă, lipsă de respect faţă de mii de oameni cărora le este „sabotată” una din cele mai importante sărbători din calendarul religios (Sf. Vasile)?

Comentarii Facebook

One thought on “Cadou făcut ortodocşilor „pe vechi” din Săvineşti, Roznov, Zăneşti: ApaServ le taie apa cu o zi înainte de Revelionul „pe vechi”!

  1. Barjoveanu asta si alte slugi de prin presa rosie pun in opera blatul cunoscut dintre Tapu si Arsene

Lasă un răspuns