Că tot e caniculă, Apaserv lasă oamenii fără apă în Răucești, Ștefan cel Mare, Piatra Neamț, Bodești, Roman…

Sistemul de reparații prin „cârpire” practicat de Apaserv nu are cum da alte rezultate decât cele resimțite de mii și mii de nemțeni: se pune un cep ici, plesnește țeava la 20 de metri distanță…

Operând rețeaua (care da, aparține administrațiilor publice locale) de atâția ani, în sistem monopol, fără să investească în reparații eficiente pentru că banii încasați de la cetățeni (compania este în topul prețurilor din România) sunt tocați pe salarii pentru sinecuriști sau pentru plata facturilor la unele contracte date pe ochi frumoși, Apaserv e la un pas de colaps. Iar cei care vor suferi vor fi cetățenii care vor trage ponoasele politizării perpetue a acestei companii. De ani de zile, dar mai ales în ultimele două mandate de la CJ.

Anunțurile de azi ale Apaserv, de întrerupere a apei:

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Principala din Comuna Răucești, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 14.07.2021, între orele 10,00-16:00.
Vor fi afectați utilizatorii din Comuna Răucești.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 14.07.2021, în Comuna Ștefan cel Mare între orele 10,30-16:00.
Vor fi afectați utilizatorii din Satul Soci și de pe strada Nucului.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 14.07.2021 pe strada Strămutați din Municipiul Piatra Neamț între orele 10,30-12:30.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 14.07.2021 în Comuna Stefan cel Mare și Comuna Bodești între orele 11,30-16:00.
Vor fi afectati utilizatorii din:
– Satele: Dușești, Soci, Bordea, din Comuna Ștefan cel Mare;
– Satul Corni din Comuna Bodești.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 14.07.2021, pe strada Aleea Tudor Vladimirescu, din Municipiul Roman, între orele 12,00-14:00.

V.N.

Lasă un răspuns