Ca pe timpul lui Ceaușescu! Comune din Neamț lăsate fără apă potabilă pentru că e consumul mare!


Apă raționalizată sau chiar întreruperea furnizării – asta oferă Compania Județeană Apaserv Neamț în această perioadă miilor de locuitori din câteva comune. Raționalizări ca pe timpul lui Ceaușescu!
Și mai strident este că invocarea „consumului mare de apă” survine la scurt timp după ce peste județul Neamț au tot fost ploi, consistente, torențiale.

Anunțurile de azi care invocă acest motiv vizează 5 comune: Grumăzești, Girov, Ruginoasa, Bodești și Dobreni.

Compania județeană Apaserv are ca acționar majoritar Consiliul Județean Neamț și, de ani de zile, funcționează ca un cuib al sinecuriștilor politici. Acum, control politic e exercitat de PSD Neamț.

Din cauza consumului mare de apa potabila inregistrat la nivelul Comunei Grumazesti, Compania Judeteana APA SERV SA este pusa in situatia neplacuta de a furniza apa potabila cu presiune scazuta, existând în unele zone din comuna și posibilitatea întreruperii temporare a furnizarii serviciului de alimentare cu apă potabilă astazi 19.07.2021 ora 11 pana la data de 20.07.2021 ora 10.
Vor fi afectati utilizatorii din Comuna Grumazesti.

Din cauza consumului mare de apă potabilă din ultimele zile, înregistrat la nivelul Satului Turtureşti din Comuna Girov, consum ce depăşeşte capacitatea de refacere a rezervelor de apă este posibil ca în perioada imediat următoare să existe întreruperi în furnizarea apei potabile.
Avand în vedere perioada de caniculă, Compania Județeană APA SERV S.A. vine în atenția utilizatorilor din Satul Turturești din Comuna Girov cu recomandarea de a utiliza în mod raţional apa potabilă furnizată prin intermediul reţelei publice, respectiv doar strict în scopuri gospodăreşti.

Din cauza consumului mare de apă potabilă din ultimele zile, înregistrat la nivelul Satului Ruginoasa-Bozienii de Sus din Comuna Ruginoasa consum ce depăşeşte capacitatea de refacere a rezervelor de apă este posibil ca în perioada imediat următoare să existe întreruperi în furnizarea apei potabile.
Avand în vedere perioada de caniculă, Compania Județeană APA SERV S.A. vine în atenția utilizatorilor din Satul Ruginoasa – Bozienii de Sus cu recomandarea de a utiliza în mod raţional apa potabilă furnizată prin intermediul reţelei publice, respectiv doar strict în scopuri gospodăreşti.

Din cauza consumului mare de apă potabilă din ultimele zile, înregistrat la nivelul Comunei Bodești și Comunei Dobreni, consum ce depăşeşte capacitatea de refacere a rezervelor de apă este posibil ca în perioada imediat următoare să existe întreruperi în furnizarea apei potabile.
Avand în vedere perioada de caniculă, Compania Județeană APA SERV S.A. vine în atenția utilizatorilor din Comuna Bodești și Comuna Dobreni recomandarea de a utiliza în mod raţional apa potabilă furnizată prin intermediul reţelei publice, respectiv doar strict în scopuri gospodăreşti.

Alte anunțuri, tot de azi, sunt despre întreruperi cauzate de avarii:

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 19.07.2021 în Orașul Bicaz, între orele 08,30-16,00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Mărceni, Cozmiței, Cărbuna, Vânătorilor, Dimitrie Leonida, Primăverii.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 19.07.2021, între orele 08:30-14:30, în Municipiul Piatra Neamț.
Vor fi afectați utilizatorii de pe Bulevardul Dacia (de la Complexul Pietricica până la Apele Române).
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 19.07.2021, pe strada Crângului, din Comuna Dumbrava Roșie între orele 09,30-16,00.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 19.07.2021, între orele 09,30-15,00 in:
– Cartierul Humuleștii Noi cu strazile: Mihail Sadoveanu, Vasile Ignătescu, Păstorului, 1 Mai, din Orașul Tg. Neamț.
– Strada Principala din satul Săcălușesti, din Comuna Agapia
– Satele: Valea Seaca și Valea Arini, din Comuna Bălțătești
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

V.N.

 

One thought on “Ca pe timpul lui Ceaușescu! Comune din Neamț lăsate fără apă potabilă pentru că e consumul mare!

  1. In comuna Dobreni apa potabilă este întrerupta din data de 14.07 !! Astăzi suntem in 19.07 ! Rușine !!!ca de altfel cuvintele nu-și mai au rostul! Sesizările transmise sunt înregistrate , dar faptic nu se întâmpla nimic ! Nu au soluții – acesta este răspunsul primit .

Lasă un răspuns