CA Locativ Serv – demis! Jănel Iosub – director interimar

Consiliului de Administrație al SC LocativServ a fost demis astăzi de către membrii AGA, la propunerea consilierului local Cătălin Misăilă. Acesta s-a arătat vizibil deranjat de lipsa de la întâlnire a membrilor CA.
Constat că la această întâlnire nu a venit niciunul din membrii Consiliului de Administrație. Mă întreb de ce? Oare domniile lor au ceva de ascuns?”, a punctat Misăilă. Pe de altă parte, consilierul își susține afirmațiile și pe baza faptului că de pe site-ul instituției lipsesc foarte multe informații legate de „darea de seamă” către cetățeni, pe care conducerea LocativServ era obligată, prin lege, să o facă periodic. Numai că – așa cum o arată realitatea – în opt ani de activitate LocativServ, nu prea se poate vorbi de transparență a informației, cu atât mai mult cu cât abia din luna iunie a acestui an societatea are un site funcțional.
Cât privește desemnarea unui director interimar, Misăilă a declarat că acesta urmează să fie numit în persoana social – democratului Jănel Iosub care, în cel mai scurt timp, își va intra în atribuții, în regim de interimat, până la desemnarea unui nou Consiliu de Administrație.
Cineva trebuie să rezolve cât de repede toate problemele ce țin de funcționarea acestei societăți. De aceea, îi voi cere noului director interimar  să prezinte, în cel mai scurt timp, o situație detaliată a tuturor datornicilor către societate și a întregii situații actuale a LocativServ”, a conchis Misăilă. Jănel Iosub îl va înlocui în funcție pe Gheorghe Căescu, cel care a demisionat din funcție în urmă cu aproape trei săptămâni.

 

Alex SÎRBU

7 thoughts on “CA Locativ Serv – demis! Jănel Iosub – director interimar

 1. BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA………………………………..JANEL ARE VALOARE !?

 2. Articolele din OUG 109/2011 care-i dau dreptate lui Misaila:

  Protecţia acţionarilor minoritari
  Art. 40. – Modificări (1)
  Societatea trebuie să deţină o pagină proprie de internet, prin intermediul căreia să permită accesul acţionarilor la documentele şi informaţiile a căror publicitate este prevăzută de lege.

  Art. 41.
  (1) Cu cel puţin 30 de zile înainte de data adunării generale şi până la data desfăşurării acesteia, întreprinderile publice-societăţi comerciale trebuie să publice pe pagina proprie de internet convocatorul adunării, precum şi documentele care urmează a fi prezentate acţionarilor în cadrul adunării generale a acţionarilor. Dispoziţiile art. 117 din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică în mod corespunzător.

  (2) Accesul acţionarilor la informaţiile prevăzute la alin. (1) nu poate fi limitat decât de cerinţe necesare identificării acţionarilor, confidenţialităţii informaţiilor, dacă este cazul, şi securităţii comunicării electronice, numai în măsura în care aceste limitări sunt proporţionale cu realizarea acestor obiective.
  Modificări (1)

  (3) În cazul societăţilor ale căror valori mobiliare sunt tranzacţionate pe o piaţă reglementată sunt aplicabile prevederile legislaţiei privind piaţa de capital.

  Art. 42.
  Convocatorul adunării generale trebuie să cuprindă descrierea precisă a procedurilor care trebuie respectate de acţionari pentru a putea vota în una dintre modalităţile prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă.

  Art. 43.
  Hotărârea adunării generale adoptată cu nerespectarea prevederilor art. 40-42 este anulabilă. Dispoziţiile art. 132 din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică în mod corespunzător.

 3. BAAAAAAAAAAAAAAAAA……………………………………..ESTI NEBUN!

 4. Daca este director Janel, normal ar fi ca director adjunct sa fie Fanel, iar contabil sef, de ce nu, Romel. Bineinteles cu conditia ca, impreuna sa aiba cel mult 24 ani de scoala. Cam cat are dna viceprimar singura. Cat de fericita va fi fiind ca este colega de partid si de viziune politica cu Janel!

 5. Succes domnului Jănel Iosub, putere de muncă, răbdare, construirea unei noi echipe cu oameni care vor respecta cetățenii și responsabilitățile față de funcțiile deținute.
  Fără oameni noi nu vei reuși a scoate la iveală toate problemele.

  Avem încredere în tine și în puterea ta de a reforma această societate în bine

 6. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……esti PROST !? JANEL ARE SCOALA VIETII !!!

Lasă un răspuns