Bușoi: Sper ca în 11 iunie PNL să mai aibă trei primari!


Acesta este mesajul cu care europarlamentarul liberal Cristian Bușoi a venit astăzi în fața membrilor și delegaților partidului din mai multe județe ale țării, prezenți la Piatra Neamț. În contextul alegerilor parțiale din 11 iunie de la Roman, Bălțătești și Pipirig, Bușoi și-a exprimat speranța ca în urma prezentării la vot a nemțenilor, Partidul Național Liberal să mai dea încă trei primari în județ.
Sper ca în 11 iunie să bifăm trei victorii. La Bălțătești avem o echipă inimoasă condusă de doamna Acozmei, iar la Roman sunt convins că lucrurile bune începute de Laurențiu Leoreanu să fie continuate de Lucian Micu, acum primar interimar iar din 11 iunie primar ales”, a spus Bușoi.

Chiar dacă la Pipirig nu a apucat să ajungă,fiind prezent doar la Roman și Bălțătești, fostul președinte-director al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și candidat la șefia Partidului Național Liberal a opinat că are toată încrederea în candidatul propus de echipa liberală. În același context, Bușoi a apreciat că echipa liberală din Neamț este una foarte puternică, organizație care a dat doi primari de municipiu, trei parlamentari și mai mulți reprezentanți în administrația publică locală.
Alături de Bușoi au stat și Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, senatorul Eugen Țapu Nazare, deputatul Laurențiu Leoreanu și primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, precum și șefi ai mai multor organizații liberale din țară.

Alex SÎRBU

2 thoughts on “Bușoi: Sper ca în 11 iunie PNL să mai aibă trei primari!

  1. vai de liberalismul vostru de cumetrie – sper sa retrogradati fiindca asta meritati – cu rima

Lasă un răspuns