Burduja (PACT) : Ne propunem să stricăm calculele și să arătăm adevărul din Parlament!

Într-o conferință de presă încheiată cu puțin timp în urmă, liderul PACT Sebastian Burduja a declarat că interesul lui și al colegului Andrei Carabelea, odată ajunși în Parlament, este de a strica toate calculele și de a arăta oamenilor cum stau lucrurile cu adevărat. Declarația lui Burduja – candidat independent la Camera Deputaților – vine pe fondul contestației depusă la candidatura lui Andrei Carabelea pentru Senat. De altfel, conferința din această dimineață nu s-a mai ținut în formula consacrată – Burduja – Carabelea, acesta din urmă fiind plecat la Tribunal, pentru a-și rezolva situația.
Am înțeles că este un cetățean care a contestat toate candidaturile, sau aproape toate candidaturile. Se pare că există persoane cărora li se cam strică toate calculele. Asta este și dorința noastră: să stricăm toate calculele și să arătăm oamenilor realitatea din Parlament”, a punctat Burduja.
Pe de altă parte, acesta a ținut să mulțumească tuturor celor care au semnat pentru susținerea candiaturii sale și a lui Andrei Carabelea la alegerile din decembrie.
Sunt aproape 7000 de oameni care au semnat pentru noi. Doresc să le mulțumesc pentru acest lucru și pentru faptul că sunt alături de noi. Le suntem recunoscători, pentru că știm că e nevoie de mult curaj să faci așa ceva. Acesta este cel mai mare indicator că suntem pe drumul cel bun, pentru o Românie pe bune”, a încheiat Burduja.
Printre aspectele pe care le-a mai punctat acesta în cadrul conferinței de presă s-a numărat și găsirea unor modalități pentru convingerea tinerilor să rămână acasă și să nu mai ia calea străinătății. Asta în condițiile în care județul nostru este fruntaș la capitolul migrație. „Sunt aproape 70 de mii de nemțeni plecați la muncă peste hotare și 6235 copii care au cel puțin unul din părinți plecat în afară. Am discutat cu foarte mulți tineri, iar majoritatea recunoaște că după finalizarea studiilor își dorește să ia calea străinătății”, a mai spus candidatul la Camera Deputaților.
Alex SÎRBU

One thought on “Burduja (PACT) : Ne propunem să stricăm calculele și să arătăm adevărul din Parlament!

  1. tinere fii sincer si spune cat te-au costat cele 7.000 de semnaturi.ai inceput furtunos si visator.eu zic sa-ti procuri o dacia 1100 si sa mergi din poarta in poarta.promiti la oameni ceva si poate iese.daca nu ai un vanghelie ca diaconu cauta-l neaparat.conteaza foarte mult.putere in parlament cat diaconu in parlamentul european adica 0 sau zero barat dar ce mai conteaza.

Lasă un răspuns