Burduja, mesaj tăios la „demiterea K”: „Avem nevoie de lideri nu de salvatori!”

Nemţeanul care conduce PACT România dă un mesaj pentru unitatea dreptei după revocarea Codruţei Kovesi din funcţia de şef DNA dar şi punctează faptul că nu salvatorii providenţiali sunt soluţia pentru problemele României. Nu avem nevoie de salvatori. Avem nevoie de lideri, iar fiecare dintre noi poate fi un lider. Capul sus, romani dragi de pretutindeni!”, spune Sebastian Burduja în mesajul făcut public în timp ce pe reţelele de socializare, fanii Dreptei din România se împărţiseră în două tabere, pro Kovesi şi pro Iohannis.

„Decizia de azi a Președintelui Iohannis este greu de justificat, într-un context de normalitate. Din păcate, România a ieșit din normalitate noaptea, ca hoții, odată cu OUG13 din ianuarie 2017. Este tentant să arătăm cu degetul sau chiar să ridicăm piatra spre Cotroceni. Situația generală din România este gravă. E normal să fim dezamăgiți și furioși, dar nu avem dreptul să uităm, nicio clipă, cine sunt cei cu adevărat responsabili de situația României: Liviu, Viorica, Tudorel, gașca PSDragnea. Ar fi o mare eroare ca opoziția anti-PSD să se spargă acum pe linia pro sau contra Klaus Iohannis. Asta ar face fix jocul infractorilor semi-analfabeti, care poartă întreaga răspundere pentru prăbușirea democrației și economiei românești. Doar ei trebuie să deconteze consecințele deciziilor lor. În final, totul se reduce la principii dincolo de nervi și supărarea de moment. Nu se poate construi o democrație fără a avea grijă de instituțiile sale, chiar atunci când acestea iau decizii discutabile sau care nu ne convin. Poate astăzi s-a pierdut o bătălie – poate aceasta era pierdută de la bun început. Contează că lupta pentru România liberă și europeană continuă. Cu prima ocazie, lucrurile se vor îndrepta. Nu avem nevoie de salvatori. Avem nevoie de lideri, iar fiecare dintre noi poate fi un lider. Capul sus, romani dragi de pretutindeni! România se va face bine, cu o condiție: să nu renunțăm nicio secundă la luptă!” – acesta este mesajul transmis de Sebastia Burduja.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Burduja, mesaj tăios la „demiterea K”: „Avem nevoie de lideri nu de salvatori!”

  1. Sigur sunt gasti in PSD , dar ia spune d-le moralist , in BANCOREX stii sa fi fost vreo gasca si mai exact, pe plan local cunosti seful ei ?
    Are turcul o vorba, hai sictir !

Lasă un răspuns