Burduja la Piatra Neamț despre candidatura la Cotroceni: Cariera nu trebuie să fie un scop în sine!

Întrebat la Piatra Neamț (ieri, în conferința de presă susținută alături de primarul Andrei Carabelea și de valentin Ștefan, directorul Poștei Române) despre o eventuală candidatură la Președinția României (așa cum se tot vehiculează, periodic) și dacă a discutat despre așa ceva cu președintele Klaus Iohannis sau cu liderii/coclegii din PNL, Sebastian Burduja a răspuns că acest subiect nu a făcut tema unor discuții/ședințe.

Deci ori unii din presă/analiști anticipează fără bază factuală ori, la un moment dat, dacă va apărea un asemenea scenariu real, acesta va fi prezentat ca unul de ultimă oră.

Burduja a ținut să precizeze că pentru el cariera politică nu e un scop în sine, că oricând își poate găsi un job (chiar mai bine plătit) în afara zonei guvernamentale.

Cât privește scenariile legate de rotativa gurvernamentală (rămâne Ministru la Digitalizare?, sau la Finanțe?), Burduja a precizat că el va face ceea ce îi va cere partidul și că indiferent de poziția publică în care se va afla va încerca să slujească cât mai bine interesul cetățeanului.

D.V.