Burduja, interimar la Ministerul Educaţiei

Ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, va prelua interimar portofoliul Educaţiei, după ce Sorin Cîmpeanu a demisionat joi seară, după ce a fost prins că a plagiat de jurnalista Emilia Șercan în PressOne.

Guvernul a anunțat vineri dimineață că Sebastian Burduja va asigura interimatul la Educaţie.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, aflat în centrul unui scandal de plagiat, şi-a anunţat joi seară demisia din funcţie.

Cîmpeanu și-a anunțat demisia într-o postare pe Facebook:

  • „Am decis, din proprie inițiativă, să demisionez din funcția de ministru al educației. A fost o șansă și o onoare pentru mine sa încep reformarea din temelii a sistemului national de învățământ”.
  • „Am preluat mandatul de ministru nu pentru că nu aveam ce face sau pentru a-mi trece ministeriatul în CV. Aveam și una și alta. Am venit într-un moment extrem de dificil cu dorința de a schimba lucrurile în bine” – a scris el.

El enumeră apoi „schimbările reușite” în mandatul său de ministru și care „au pus bazele reformei România Educată”. Nu menționează însă motivul pentru care a decis să demisioneze din funcție.

sursa – P.O.G.

One thought on “Burduja, interimar la Ministerul Educaţiei

  1. Mai sa fie atat de scurt mandatul lui Burduja? Nu a apucat sa fie remarcat si gata nu mai e.Si cel de la TG. Neamt a supravetuit mai mult.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.