Burduja: Contracandidații noștri nu vor dezbateri!

burduja
Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, Sebastian Burduja, candidat independent pentru fotoliul de deputat, a afirmat că niciun contracandidat nu acceptat provocarea de a participa la o dezbatere pe proiecte pentru următorii patru ani. Asta – afirmă Burduja – în condițiile în care atât el cât și colegul său Andrei Carabelea, candidat pentru funcția de senator, le-ar fi adresat atât direct, cât și indirect. „Ne-am fi bucurat să existe o dezbatere reală în această campanie, și îi provocăm în continuare pe competitorii noștri electorali să vină la o dezbatere pe care să o organizăm aici, la sediul partidului. Îi așteptăm cu drag, joi, de la ora 10.00. Să vedem cine va accepta”, a punctat Burduja.
Totodată, acesta a vorbit despre lansarea portalului Choose Neamț.com, un proiect în cadrul căruia sunt prezentate, în limba engleză, toate atracțiile turistice și datele referitoare la județul Neamț, pornind de la economie, lăcașe de cult și turism, și ajungând  la tradiții și obiceiuri.
Un punct prioritar pe agenda noastră îl constituie atragerea investitorilor străini în județ, pentru dezvoltarea economiei și creșterea nivelului de trai al populației. Tocmai de aceea am optat pentru această variant în limba engleză, pentru ca această prezentare să fie accesibilă unui număr foarte mare de oameni. Considerăm că în atragerea investitorilor străini este nevoie de oameni de calitate de cealaltă parte a mesei”, a accentuat Sebastian Burduja.
pact-conferinta
Afirmațiile sale au fost făcute într-o conferință de presă la care a mai participat și Valentin Ștefan, vicepreședinte PACT pentru Muntenia. Acesta a dat citire câtorva mesaje venite din partea susținătorilor lui Burduja și Carabelea, mesaje care denotă sprijinul de care cei doi aspiranți pentru un fotoliu în Parlament se bucură în rândul nemțenilor.
La rândul său, profesorul de istorie Mihnea Hilohi a luat parte la conferința de presă în calitate de susținător al candidaților independenți PACT, prilej cu care a adus în discuție și câteva aspecte legate de soluțiile pentru dezvoltarea sectorului agricol, punând accent îndeosebi pe debirocratizare și pe o informare corectă și completă, în sprijinul oamenilor de la țară, care să-și poată asigura traiul din munca pe care o prestează în fiecare zi.

Alex SÎRBU / ADV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.