Bulai (USR) cere PSD să se lepede de Florentina Moise pentru ISJ

Președintele USR Neamț, Iulian Bulai cere frontal PSD Neamț „să renunțe la numirea Florentinei Moise în funcția de inspector șef la ISJ Neamț”

În urma apariției în presă a informației că noul inspector școlar șef va fi consilierul local PSD Florentina Luca Moise, președintele USR Neamț, Iulian Bulai, consideră că PSD Neamț trebuie să-și reevalueze opțiunile și să renunțe la această propunere, se menționează într-un comunicat de presă remis de USR către Vestea.

Dacă va face această numire la vârful Inspectoratului Județean Neamț, PSD va arăta că nu este deloc interesat de soarta învățământului nemțean. Acum are șansa să arate ca vrea sa reformeze învățământul și sa aleagă un profesionist. Un profesor cu rezultate.
Florentina Moise nu este recunoscută public datorită unor realizări importante în sectorul de învățământ județean, ci pentru că este un membru fidel și apropiat al liderilor PSD.
Soluția ideală ar fi fost organizarea unui concurs transparent la care sa aibă șanse egale cei mai buni și performanți profesori din judet. Dar știm, nu putem avea astfel de așteptări de la PSD. Curaj, PSD! Investiți in educație, nu folositi partidul ca agenție de plasare a forței de munca la stat. Nemțenii merită mai mult”, precizat Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Despre cariera politică și didactică a Florentinei Moise, Vestea a publicat deja câteva detalii în știrea de ieri în care era anunțată numirea respectivă.

D.V.

One thought on “Bulai (USR) cere PSD să se lepede de Florentina Moise pentru ISJ

  1. A vorbit și Bulai, doar e și el om. Tot ce nu aparține USR, este nepregătit, restul sunt doar oameni care sunt sprijiniți de partide.

Lasă un răspuns