Bulai, singur în gară! „8 ore cu trenul de la Piatra Neamț la București! Fără PSD în turul 2!”


Deputatul USR de Neamț Iulian Bulai consideră că unul dintre motivele prăbușirii interesului nemțenilor de a mai folosi infrastructura feroviară de transport o reprezintă starea „istorică” a acestora și lipsa de eficiență resimțită de cetățeanul care află că, de exemplu, face mai bine de 8 ore cu trebul de la Piatra Neamț la București.

<<Singur în gară. Eu și trenul. O gară superbă. Ambele goale. Piatra Neamț.
Ieri planificam să iau trenul de aici. După o acțiunea de azi cu 30 de membri. Nici gând: Piatra Neamț-București: 8,15h pentru 350km.
Evident că nu sunt oameni. Cine vrea să facă 9 ore până la capitală? Cu întârzieri incluse în distracția feroviară.
Groaznic. Teribil. De neimaginat.
43 km pe oră. Ritm de biclă cu mare viteză. Am luat mașina și am venit la Roman. De aici fac 5,30 h, fără întârziere. Foarte mult, dar totuși mai puțin.

Suntem de râsul lumii. 8 ore faci din Olanda până în Spania. La noi e jale. Mafia PSD din transporturi ne-a adus aici. La viteza melcului. Aceste umilințe trebuie să înceteze. Trebuie oprit sistemul menit să alunge milioane de oameni din țară>>, spune Bulai, ca explicație la poza de la inceputul articolului.

Soluția văzută de parlamentarul USR este una singură, cât mai puține voturi pentru PSD, partid pe care îl consideră o frână în calea dezvoltării României:

<<Putem acum să le arătăm că suntem mai mulți, mai puternici și mai buni decât ei: #faraPSDinturul doi.
Doamna Dăncilă, lăsați deoparte elicopterul de fițe și bicla de PR. Hai cu trenul prin Moldova, să vedeți unde ne doare pe noi.
Nu ne lăsăm până nu dispare PSD din tot și toate. Nu ne lăsăm până când nu vom avea în Moldova trenuri care circulă cu minim 110 km/ h>>.

ADV

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Bulai, singur în gară! „8 ore cu trenul de la Piatra Neamț la București! Fără PSD în turul 2!”

  1. În cati ani vom avea trenurile astea despre care spuneti? Nici unul nu veti face nimic,vorbe goale! La ciolan si atat. Nu mai contează partidul din care faci parte.

  2. Chiar in preajma alegerilor s-a trezit si Bulai sa sporovaiasca. Stai ca precum Bula omule…!

Lasă un răspuns