Bulai, sarcastic: „USL 2 e în wikipedia!”


Cu un sarcasm aparte, deputatul USRPLUS Iulian Bulai anunță că USL 2 este deja un concept demn de wikipedia. Bulai are un mesaj în care vorbește de această alianță (cu trimitere la acuzația des folosită în aceste zile, că Guvernul Cîțu rezistă datorită suportului acordat de PSD) și nu-l uită nici pe președintele Iohannis pe care îl acuză că sprijină tacit această alianță politică.

Mesajul lui Bulai este următorul:

<Wikipedia: “Uniunea Social-Liberală 2, USL 2, este o alianță politică parlamentară de susținere guvernului Cîțu. Alianța este formată din partidele PSD și PNL (o aripă majoritară ) constituită la inițiativa lui Florin Cîţu și Marcel Ciolacu. Obiectivele alianței sunt menținerea în funcție a premierului Cîțu, câștigarea de către acesta a președinției PNL, dar și împărțirea echitabilă a resurselor unui program guvernamental – PNDL 3, al cărui scop asumat este “spălarea de bani” transpartinică cu pretextul dezvoltării locale. USL2 este format ca o reacție de împotrivire a USRPLUS față de programul PNDL3.
USL 2 este o alianță parlamentară susținută tacit de către președintele Klaus Werner Iohanis – președinte care își datorează primul mandat milioanelor de români care au ieșit în stradă în noiembrie 2014 pentru a-l susține în detrimentul premierului USL1 Victor Ponta.”>

Aseară, Iulian Bulai posta următorul mesaj: „Mă uit la tv și aflu că secretarii de stat USRPLUS au fost demiși în această seară. Pentru ca pactul PSD – Florin Cîțu să meargă mai departe. Luăm act și mergem înainte spre moțiunea de cenzură. Disperarea premierului naște monștri. Cîțu arde toate punțile cu USRPLUS. Luam act. Florin se îngroapă. Și trage PNL în această capcană. USL renaște acum”.

O căutare făcută pe wikipedia mai devreme cu termenii „USL 2″ și “Uniunea Social-Liberală 2” nu a întors niciun rezultat. Ceea ce ar putea însemna că postarea lui Bulai este doar o ironie (cu țintă mai ales spre foștii colegi liberali din Guvernul măcinat de criza actuală). Dar la cât de creativi și rapizi s-au dovedit USR-iștii în ultimii ani, nu e exclus ca, foarte curând, și wikipedia să fie blindată cu astfel de ironii despre situația politică din România.

D.V.

Lasă un răspuns