Bulai îi dă replica lui Rotaru: „De ce are nevoie Dragnea de amnistie?”

Urmare a articolului <<Tineri parlamentari, de la controversa pe Ordonanţa de graţiere: „Iuliane, iarăşi ai lipsit de la muncă!”>> deputatul Iulian Bulai a publicat o reacţie pe facebook, la acuza adusă de deputatul Alexandru Rotaru. De asemenea, deputatul Bulai a solicitat Redacţiei VESTEA ca respectivul răspuns să fie considerat şi drept la replică.
Chiar dacă nu respectă în totalitate rigoarile conceptului respectiv (dreptul la replică trebuie să aibă dimensiunea maximă a paragrafelor invocate), pentru frumuseţea implicării fie şi în dezbaterea publică a celor doi proaspeţi deputaţi nemţeni, publicăm respectiva reacţie.

„Draga Alexandru, multumesc pentru link! Credeam ca m-am facut inteles privind perioada de tranzitie de care am nevoie pentru a putea sa functionez cum trebuie incepand cu 1 februarie atunci cand incepe sesiunea ordinara de drept. Tin sa te informez ca ce se inampla acum este un abuz si este josnic. Nu ai cum sa convoci parlamentul cu o ora si jumatate inainte de plen si sa pretinzi ca pot ajunge toti parlamentarii din tara. Pur si simplu nu tii cont de principiul reprezentativitatii. Parlamentari inseamna si cei din provincie, si cei care nu fac parte din PSD.

In alte ordine de idei, pentru ca sunt casatorit si am un copil si am de pus la punct o trecere de la o obligatie la alta, am anuntat superiorii mei (si pe FB de altfel) ca in perioda de vacanta parlamentara voi avea posibilitati de reduse de participare in plen (cum e si normal de alfel). Spre deosebire de unii dintre noi care nu au plecat niciodata de acasa, te anunt ca sunt casatorit am un copil si un apartament de inchiriat. Toate aceste lucruri pe care nu mi le rezolva partidul, le fac in vacanta parlamentara, ca de aia se cheama vacanta parlamentara si nu sesiune extraordinara continua asa cum a transformat-o PSD-ul acum 2 saptamani. Lucru de altfel fara precedent in scurta noastra democratie.

De asemenea tin sa te informez asupra faptului ca PSD dezinformeaza lumea. A facut-o in cazul miciunilor grosolane asupra atragerii de fonduri ale guvernului Dacian Cioloş – greseala asumata astazi de catre guvernul Grindeanu, dar cu care a castigat alegerile. Si nu doar atat. O face si in ce priveste legea graţierii si planurile de modificare ale codului penal. Pe 16 ian. Dragnea spunea ca nu are cunostiinta de asa ceva. Acum doua zile sefa lui de cabinet era prinsa modificand ordinea oug. Sa intelegem, Parlamentul si Guvernul sunt institutii diferite. De ce asemenea interferente institutionale, mai ales cand seful spune ca nu are cunostiinta de asemenea initiative? Ca sa te lamuresti poti citit si aceste doua articole: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-21543208-ziua-elefantului-cateva-observatii-despre-catastrofa-amanata-cum-poate-oprita.htm, http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21541053-liderul-psd-liviu-dragnea-beneficiaza-ambele-proiecte-ordonanta-urgenta-gratierea-dezincriminarea-abuzului-serviciu-scapa-cateva-probleme-justitia-dar-tot-nu-putea-deocamdata-premier.htm.

Vreau de asemenea sa te intreb de ce are Dragnea nevoie de amnistie, ca nu sta in inchisoare, si de ce se dau oug cu dedicatie pentru anumite persoane?

Dupa cum vezi, am raspuns la ingrijorarile tale. Sper ca si tu, Alexandru sa raspunzi celor scrise de mine mai sus. Domnule Daniel Vinca, multumesc de articol. Mi-ati ridicat mingea la fileu. Sper ca si Alexandru sa raspunda, iar acest text sa fie considerat ca drept la replica.

Iulian Bulai”

Comentarii Facebook

7 thoughts on “Bulai îi dă replica lui Rotaru: „De ce are nevoie Dragnea de amnistie?”

  1. Decent
    , elegant, la obiect raspunsul. Depinde ce va intelege adrisantul din bascula. Sigur ii va croi cineva un raspuns tepos, ca nu se cade sa nu dai replica.

  2. acest copil obraznic habar nu are in ce a intrat.frate daca ai candidat la parlamentul romaniei si la roata norocului ai si castigat lasa-ne cu problemele tale de doi lei.daca nu esti capabil mergi acasa si te ocupa de copchii(vezi ca trebuie sa ajungi la 3 copii).a motiva ca nu particip la sedinta ca nu stiu ce ai de facut e jalnic.si apoi ce expertiza ai tu sa comentezi un text de lege si sa iti dai cu parerea.am inteles ca esti parlamentar si nu acoperit sri.atunci ocupate de ce trebuie sa te ocurpi(legislativ) si nu iti mai da cu parerea ce face unul sau altul.cred ca in scurt timp usr devine cancerul parlamentului.

  3. constantin esti retardat. sper sa fii steril sa nu poti sa te reproduci. retardat si tu si toti pesedistii penali

  4. Domnule sculptor,
    Daca esti atat de ocupat nu stiu de ce ai ales sa mergi in Parlament! Esti penibil!

  5. Constantin: M – AI dat gata. In limba romana este cum ti-am aratat. Daca inveti asta, MAI vorbim. Nu tine de ADN, ci de numarul de clase.

Lasă un răspuns