Bulai despre Spitalul Modular Iași-Neamț: O mare țeapă interjudețeană!


Deputatul USR Iulian Bulai consideră că proiectul cu spitalul modular de la Lețcani în care Ionel Arsene (președintele CJ Neamț) a angrenat într-un mod aventurier 16 milioane de lei din banii nemțenilor este o „țeapă interjudețeană”.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Vestea Tic-Tac de acum câteva zile (la care, în platou, era prezent Florin Zaharia, candidatul USR pentru funcția de președinte CJ), Iulian Bulai a declarat că acest scandal (Spitalul Modular trebuia livrat și montat de mai bine de 2 luni) se adaugă altora care au transformat întregul mandat al lui Arsene într-o „țeapă care a început acum 4 ani”.

„Este o țeapă interjudețeană, o mare țeapă interjudețeană. Spitalul acela, dacă se făcea cu cap și cu bun simț, în primul rând nu treabuia să fie la 100 de kilometri depărtare de Piatra Neamț. Trebuia făcut în județul Neamț, mai mic și la noi acasă. Nu la Iași, cu o investiție susținută din buzunarele nemțenilor.
Este o mare țeapă. Sper să primim banii înapoi și să terminăm acest bâlci.
Această țeapă care a început acum 4 ani (N.R. – alegerea lui Ionel Arsene ca președinte CJ) și care acum își arată limitele prin investiții aiurea, trebuie să înceteze. Eu cred cu convingere că noi, USR, suntem alternativa și că Florin Zaharia reprezintă o opțiune foarte bună pentru un altfel de management pentru județul nostru”, a spus Iulian Bulai.

Deputatul USR a amintit de un alt proiect controversat (suspedat acum) promovat de Ionel Arsene și de PSD la începutul anului, respectiv alocarea a 8 milioane de lei pentru porți la intrările în județul Neamț.

„Trebuie să scăpăm județul de PSD și să oferim nemțenilor o alternativă credibilă de centru-centru-dreapta. Nu ne mai permitem să fim conduși încă 4 ani de aceiași oameni care și-au arătat limitele până acum”, a mai spus Bulai, punând în oglindă calitățile candidatului Zaharia („Vine din mediul privat, e comandant de vas. A condus în bune condiții vasul și echipajul de pe un continent pe altul, știe ce înseamnă management”).

D.V.

Lasă un răspuns