Bulă al Guvernului! Andrușcă a intrat și în gura lui Ponta!

Dănuț Andrușcă, nemțeanul ajuns în funția de Ministru al Economiei devine încet dar sigur un fel de Bulă al Guvernului. Care cum critică prestația actualului Cabinet nu poate să nu îl invoce pe Andrușcă la capitolul „catastrofe”.

Azi a fost rândul lui Victor Ponta, informează stiripesurse.ro, să ironizeze pe câțiva miniștri și, evident, nemțeanul Andrucă nu putea lipsi dintr-un asemenea discurs. Ponta, a declarat, luni, la Botoşani că s-ar bucura ca actualul comisar european Corina Creţu să ocupe funcţia de prim-ministru al României la momentul când ţara noastră va prelua, de la 1 ianuarie 2019, preşedinţia rotativă a Consiliului UE, anunță știripesurse.ro citând  Agerpres.

„M-aş bucura să fie prim-ministru doamna Creţu. Preluăm la 1 ianuarie preşedinţia UE şi vă daţi seama cât de bine o să arate România cu doamna Dăncilă, cu domnul Andruşcă şi cu toţi ceilalţi”, a afirmat Ponta.

Andrușcă a devenit o vedetă a ideii de lipsă de performață a Guvernului încă din ziua când a fost audiat în comisia parlamentară când s-a bâlbâit crunt, atât din punct de vedere literar cât și logic. In aceeași zi a repetat isprava în fața presei și de atunci o ține în același ritm. Nemțeanul a devenit un personaj deja clasic al televiziunilor, ziarelor și siteurilor centrale de știri.

Din toată presa românească doar un cotidian central – cu atitudine evidentă pro-PSD și pro-amnistie – si un site local arondat PSD văd în „ministrul emotiv” un fel de personaj pozitiv cu realizări „de talie mondială”. În rest, săptămânal, Andrușcă este ținta criticilor politicienilor din Opoziție și a unor importanți analiști.

D.V.

 

4 thoughts on “Bulă al Guvernului! Andrușcă a intrat și în gura lui Ponta!

  1. Din punct de vedere literat??? Steuri centrale???Articolul e scris de Bula?

  2. Se intampla ceva groaznic in viata politica.Habarnistul politic Arsenie il propune ministru de la Neamt pe tantalul de Andrusca.In loc sa-l trimita la plimbare ,infractorul Dragnea accepta „la misto” pe tantalau cu un singur scop; dovada ca moldovenii sunt cei mai prosti din tara.Toti cei trei ministri moldoveni sunt catastrofe in guvern iar simbolul prostiei e Andrusca.De aceea acestr individ trebuie neglijat fiindca nu poate fi nici macar bula al guvernului.

  3. ,,dragii me nemteni,, cum obisnuieste sa ne …. unul de la butoane, in democratia noastra originala, a ajuns prostul satului sa ne conduca, deci avem ce meritam !??
    Am dat puterea sa decida unor neica nimeni, cu studii facute in balcon gen economist inginer , doua specialitati in 2 ani plus 6 ani pe siguranta nationala….!!??
    Daca va este frica sa le cereti socoteala si stati dupa perdeluta, sa vedeti ce patesc altii,(ca da, in ce grupari mafiote sunt organizati, pot fi periculosi) o sa va fie rusine candva, de copii, de nepoti si poate chiar de voi insiva

  4. Nici Ponta nu e departe de Bula…Totusi, cred ca Andrusca, dincolo de prestatia publica, nu este cel mai nociv ministru PSD!Sunt incompetenti mult mai daunatori pentru tara:Olguta, Rovana Plumb, Ministrul Transporturilor, Carmen Dan, Fifor..

Lasă un răspuns